«Μισή» ΑΕΚ ταξιδεύει στις Σέρρες για το ματς με τον Πανσερραϊκό, εκτός και ο Σιντιμπέ

Αλμέιδα

i

Ματίας Αλμέιδα/©intime

«Μισή» ΑΕΚ ταξιδεύει στις Σέρρες για το ματς με τον Πανσερραϊκό, εκτός και ο Σιντιμπέ

Κώστας Τσίλης 14:44 - 20.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:45 - 20.12.2023

Κανείς από τους επτά που απουσίασαν από το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό δεν θα ταξιδέψει για τις Σέρρες, ενώ στις απουσίες προστέθηκε και ο Σιντιμπέ

Το πιο μακρύ απουσιολόγιο μέχρι τώρα στη σεζόν, είναι υποχρεωμένος να διαχειριστεί ο Ματίας Αλμέιδα, προκειμένου να βγάλει το αγωνιστικό πλάνο της ΑΕΚ για το αυριανό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Ουσιαστικά η Ένωση ταξιδεύει στις Σέρρες με μισή ομάδα, καθώς ο Αργεντινός τεχνικός όχι μόνο δεν μπόρεσε να σβήσει κανένα από τα επτά ονόματα που υπήρχαν στο απουσιολόγιο για το ματς με τον Παναιτωλικό, αλλά χρειάστηκε να προσθέσει και αυτό του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ. 

Ο Γάλλος μπακ δοκίμασε στη σημερινή προπόνηση να ανεβάσει στροφές, όμως και πάλι αισθανόταν ενοχλήσεις. Ως εκ τούτου τέθηκε και αυτός νοκ άουτ από το αυριανό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Όπως ακριβώς συμβαίνει δηλαδή και με τον Αραούχο και με τον Πινέδα και με τον Πόνσε και με τον Στάνκοβιτς και με τον Άμραμπατ και με τον Πισάρο αλλά και με τον Κάλενς. Τουλάχιστον κατάφερε να μπει στην αποστολή ο Μουκουντί, χωρίς πάντως να είναι απολύτως βέβαιο πως θα καταφέρει να παίξει. Προφανώς αυτός είναι και ο λόγος που ο Αλμέιδα συμπεριέλαβε στις επιλογές του τον Ρόκσον Γιεμπόα. 

Επίσης στην αποστολή που ταξιδεύει για τις Σέρρες, ο Αργεντινός τεχνικός πήρε και τον Πήλιο αλλά και τον Ραντόνια. Χωρίς πάντως να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες το σενάριο, να ξεκινήσει κάποιος από τους δυο σ' ένα από τα δυο άκρα της άμυνας της ΑΕΚ στο αυριανό ματς με τον Πανσερραϊκό.