«Καυτός» Μίτροβιτς, πέτυχε το πρώτο του φετινό χατ τρικ και συνεχίζει το εξαιρετικό του ξεκίνημα στη σεζόν

Αλεξάνταρ Μίτροβιτς

i

©glomex

«Καυτός» Μίτροβιτς, πέτυχε το πρώτο του φετινό χατ τρικ και συνεχίζει το εξαιρετικό του ξεκίνημα στη σεζόν

Ιάσονας Τσίλης 13:29 - 24.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:33 - 24.10.2023

Ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς έχει συνεχή επαφή με τα δίχτυα το τελευταίο διάστημα και οι επιδόσεις του την περασμένη εβδομάδα επιβεβαίωσαν την τρομερή φόρμα στην οποία βρίσκεται.

Ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς ήταν ένα απ' τα ονόματα που συζητήθηκαν πολύ έντονα το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Σέρβος φορ, προερχόμενος από εξαιρετικές διαδοχικές χρονιές στην Premier League με τη φανέλα της Φούλαμ επιθυμούσε διακαώς τη μεταγραφή του στην Αλ Χιλάλ. Στο ξεκίνημα της σεζόν, αγωνιζόταν με τη λονδρέζικη ομάδα, ωστόσο η συμφωνία μεταξύ Φούλαμ και Αλ Χιλάλ επετεύχθη και ο Μίτροβιτς μετακόμισε στη Σαουδική Αραβία.

Σε οκτώ αγώνες μέχρι στιγμής με τη νέα του ομάδα, μετράει ήδη επτά γκολ και κάνει αισθητή την παρουσία του με το «καλημέρα». Η φόρμα του... μεταφέρεται και με την Εθνική ομάδα, με την οποία έχει φτάσει τα 57 γκολ σε 85 εμφανίσεις. Είναι από τους πιο «καυτούς» σέντερ φορ στον πλανήτη και το απέδειξε περίτρανα την τελευταία εβδομάδα.

Αρχικά, πέτυχε δύο γκολ κόντρα στο Μαυροβούνιο, για τα προκριματικά του EURO 2024, τρεις μέρες αργότερα σκόραρε απέναντι στην Αλ Καλίτζ. Το αποκορύφωμα ήρθε απέναντι στη Μουμπάι Σίτι, όπου πέτυχε χατ τρικ, φτάνοντας έτσι, τα έξι γκολ σε έξι ημέρες.

Μεγάλη νίκη της Σερβίας με τον Μίτροβιτς να την φέρνει πιο κοντά στο Euro - Απρόσμενη γκέλα της Ουγγαρίας με τη Λιθουανία
EURO

23:48 - 17.10.2023

Μεγάλη νίκη της Σερβίας με τον Μίτροβιτς να την φέρνει πιο κοντά στο Euro - Απρόσμενη γκέλα της Ουγγαρίας με τη Λιθουανία

Η Σερβία πήρε μεγάλη νίκη με 3-1 στο ντέρμπι με το Μαυροβούνιο και βρίσκεται πολύ κοντά στα τελικά του Euro 2024. Απρόσμενη γκέλα της Ουγγαρίας, που έμεινε στο 2-2 με τη Λιθουανία και δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει την πρόκριση στη Γερμανία.

Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι, μόλις 30 ποδοσφαιριστές έχουν περισσότερα γκολ με την εθνική τους ομάδα στην καριέρα τους, νούμερο που δεδομένα θα μειωθεί, αν ο Σέρβος φορ παραμείνει υγιής και συνεχίζει να σκοράρει με αυτούς του ρυθμούς. Βρίσκεται σε πολύ καλή ηλικία (29 ετών) και έχει όλα τα φόντα να συνεχίζει να κάνει τη διαφορά, σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο.