Οι παίκτες και ο κόσμος της Αλ Χιλάλ έδειξαν τη στήριξή τους προς τον άτυχο Νεϊμάρ (vid)

Αλ Χιλάλ για Νεϊμάρ

i

© PrtScr

Οι παίκτες και ο κόσμος της Αλ Χιλάλ έδειξαν τη στήριξή τους προς τον άτυχο Νεϊμάρ (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:09 - 21.10.2023 / Ανανεώθηκε: 11:10 - 21.10.2023

Άπαντες από το «στρατόπεδο» της Αλ Χιλάλ έστειλαν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης προς τον Νεϊμάρ, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού και μηνίσκου.

Όπως έγινε γνωστό πριν μερικές μέρες, η ατυχία χτύπησε ξανά την πόρτα του Νεϊμάρ, καθώς ο Βραζιλιάνος αστέρας στην αναμέτρηση της Εθνικής του με την Ουρουγουάη για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026 υπέστη υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου και μηνίσκου στο αριστερό του γόνατο.

Ο 31χρόνος αποχώρησε με φορείο από την αναμέτρηση, με τον ίδιο να είναι δακρυσμένος, από τον πόνο αλλά και την τύχη, που του γύρισε για μια ακόμα φορά την πλάτη. Στη συνέχεια εθεάθη να αποχωρεί χρησιμοποιώντας πατερίτσες.

Ο εξτρέμ της Αλ Χιλάλ θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν και αναμένεται να περάσει σύντομα στην πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου στη συνέχεια να ξεκινήσει την αποθεραπεία του.

Με τη σειρά της, η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας στάθηκε δίπλα στον άτυχο Βραζιλιάνο με τον δικό της τρόπο. Στην χθεσινή αναμέτρηση (20/10) κόντρα στην Αλ Καλίτζ (1-0), ο σύλλογος και οι οπαδοί της Αλ Χιλάλ έδειξαν έμπρακτα την στήριξή της προς τον 31χρονο αστέρα, με το ανέβασμα δύο πανό στην κερκίδα τα οποία έγραφαν «γύρνα πιο δυνατός». Από την άλλη, οι συμπαίκτες του κράτησαν τη φανέλα του, στην καθιερωμένη φωτογράφιση πριν τη σέντρα του αγώνα.

Να θυμίσουμε πως ο Νεϊμάρ πήγε το καλοκαίρι που μας πέρασε στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας για 90 εκατομμύρια ευρώ, θέλοντας να κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα μετά από το πολυτάραχο διάστημα που πέρασε στην Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο θα χρειαστεί να περιμένει αρκετό καιρό ακόμα μέχρι να το καταφέρει αυτό.

Γιατρός FIFA: «Ο Νεϊμάρ θα επιστρέψει ξανά στο υψηλό επίπεδο»

«Πρόκειται για έναν 31χρονο ποδοσφαιριστή, με πολύ μέλλον ακόμα μπροστά του. Σήμερα η ανάρρωση από έναν τέτοιο τραυματισμό είναι καλά τυποποιημένη και παρόλο που οι χρόνοι είναι μεγάλοι, περίπου οκτώ μήνες, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι η επιστροφή στον αγωνιστικό χώρο είναι απολύτως εφικτή σε πολύ καλές συνθήκες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο γιατρός της FIFA, Θέσαρ Κεσάδα, ο οποίος έδειξε την αισιοδοξία του για τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή.