ΜΜΕ Ρωσίας για Σουλεϊμάνοφ: «Ο Άρης θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα αγοράς»

Σάπι Σουλεϊμάνοφ

i

©intime

ΜΜΕ Ρωσίας για Σουλεϊμάνοφ: «Ο Άρης θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα αγοράς»

Αλέξης Σαββόπουλος 18:47 - 23.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:48 - 23.01.2024

Ο Ρώσος συμπλήρωσε τον απαιτούμενο αριθμό αγώνων βάσει της συμφωνίας μεταξύ Αρη και Κράσνονταρ και όπως λένε στη Ρωσία, η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς.

Θέμα στα ρώσικα ΜΜΕ έγινε ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ και οι καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο 24χρονος παίκτης με την φανελα του Αρη. Ο Σουλεϊμάνοφ αγωνίζεται στον Αρη με την μορφή δανεισμού απο την Κράσνονταρ και σύμφωνα με δημοσίευμα στην πατρίδα του, ο Αρης θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του παίκτη αφού συμπλήρωσε τον απαιτούμενο αριθμό αγώνων. Το Sportal σας είχε απο την πρώτη στιγμή ενημερώει ότι με βάσει την συμφωνία Αρη και Κράσνονταρ, εφόσον ο Ρώσος κάνει 15 συμμετοχές, υπάρχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς 500.000 ευρώ.

Ηδη ο Σουλειμανοφ έχει 18, πράγμα που σημαίνει ότι ενεργοποιειται η υποχρεωτική ρήτρα αγοράς: “Εάν ο 24χρονος έπαιζε σε 18 επίσημα ματς του Αρη αυτόματα εκείνος θα αγοράσει τα δικαιώματά του και κόντρα στον Ολυμπιακό ο Σουλεϊμάνοφ αγωνίστηκε για 18η φορά με το club (4 γκολ/5 ασίστ)” αναφέρουν χαρακτηριστικά.