Μόγιες για Ράις: «Πρέπει να τον υποδεχθούμε με ανοικτές αγκάλες»

Ντέιβιντ Μόγιες

i

©Printscreen

Μόγιες για Ράις: «Πρέπει να τον υποδεχθούμε με ανοικτές αγκάλες»

Κώστας Τσιακλής 22:52 - 31.10.2023

Ο Ντέιβιντ Μόγιες μίλησε για την επιστροφή του Ντέκλαν Ράις στο «London Stadium» και είπε πως θα πρέπει να τον υποδεχθούν με ανοικτές αγκάλες.

Ο Ντέκλαν Ράις επιστρέφει στο «London Stadium» και ο Ντέιβιντ Μόγιες κάλεσε τους οπαδούς της Γουέστ Χαμ να τον υποδεχθούν με ανοικτές αγκάλες. 

Η κληρωτίδα του Carabao Cup είχε κέφια και έτσι η Γουέστ Χαμ θα υποδεχθεί την Τετάρτη (01/11, 21:30) την Άρσεναλ στο πλαίσιο της φάσης των «16» της διοργάνωσης. Αυτό το γεγονός θα σηματοδοτήσει και την επιστροφή του Ντέκλαν Ράις στο γήπεδο όπου δοξάστηκε αφού πιθανότατα θα είναι στην αποστολή των «κανονιέρηδων». Υπενθυμίζουμε πως ο Ράις βρίσκεται στην Άρσεναλ από το περασμένο καλοκαίρι όταν και αποκτήθηκε με πάνω από 110 εκατομμύρια ευρώ.

Ο προπονητής της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Μόγιες, αναφέρθηκε στην ενδεχόμενη επιστροφή του Ράις και κάλεσε τους οπαδούς της ομάδας να τον υποδεχθούν με ανοικτές αγκάλες αφού έκανε τα πάντα για τον σύλλογο.

Συγκεκριμένα ο Μόγιες είπε: «Πρέπει να θυμάστε ότι αυτός είναι ο άνθρωπος που σήκωσε το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο αυτού του συλλόγου σε περισσότερα από 50 χρόνια. Θα πρέπει να τον καλωσορίσουμε πίσω με ανοιχτές αγκάλες. Όλοι ανυπομονούμε να τον ξαναδούμε. Ήταν ένα λαμπρό μέλος της ομάδας. Οδήγησε την ομάδα και συμπεριφέρθηκε άψογα ως αρχηγός της Γουέστ Χαμ και ως παίκτης.

Το πιο σημαντικό ήταν ότι έδινε το 100 τοις εκατό σε κάθε παιχνίδι, παρόλο που ξέραμε ότι μάλλον δεν θα έμενε στη Γουέστ Χαμ. Όλα τα εύσημα σε αυτόν. Συμπεριφέρθηκε άψογα και μόνο γι' αυτό του αξίζει να τον επευφημούν. Ανυπομονώ να δω ξανά τον Ντέκλαν. Δεν τον έχω δει από τότε που έφυγε. Δεν ξέρω αν θέλω να παίξει, αλλά ελπίζω να είναι εκεί». 

Η σίγουρη Σίτι, οι αβέβαιοι Λονδρέζοι και η Λίβερπουλ που παραμονεύει
PREMIER LEAGUE

21:47 - 31.10.2023

Η σίγουρη Σίτι, οι αβέβαιοι Λονδρέζοι και η Λίβερπουλ που παραμονεύει

Η Τότεναμ εδώ και μερικές αγωνιστικές βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League, ωστόσο μοιάζει δύσκολο να μείνει εκεί μέχρι τα Χριστούγεννα. Η Άρσεναλ παραμένει αβέβαιη για το αν μπορεί να συνδυάσει Ευρώπη και πρωτάθλημα, ενώ η Λίβερπουλ δείχνει ότι είναι η μόνη που μπορεί να απειλήσει τη Μάντσεστερ Σίτι, που μοιάζει δύσκολο να χάσει τον τίτλο.

Στα αγωνιστικά, τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος θα βρίσκεται στην ενδεκάδα των «σφυριών» όπως συνηθίζεται άλλωστε στο κύπελλο και στο Europa League. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός είχε περάσει από την Άρσεναλ. Φανέλα βασικού διεκδικεί επίσης ακόμα ένας πρώην «κανονιέρης», ο Λούκας Φαμπιάνσκι.