Επίσημο: Προπονητής της Μονακό ο Χίτερ

Άντι Χίτερ

i

© asmonaco

Επίσημο: Προπονητής της Μονακό ο Χίτερ

Η Μονακό ανακοίνωσε την πρόσληψη του Άντι Χίτερ στην τεχνική της ηγεσία, με τον Αυστριακό τεχνικό να υπογράφει διετές συμβόλαιο.

Ο Άντι Χίτερ είναι και με κάθε επισημότητα πλέον ο νέος προπονητής της Μονακό! Οι Μονεγάσκοι ήρθαν σε συμφωνία με τον Αυστριακό τεχνικό και το απόγευμα της Τρίτης (4/7) επισημοποιήθηκε το deal, το οποίο αφορά συνεργασία δύο χρόνων.

Ο 53χρονος προπονητής επιλέχθηκε από τον νέο αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Τιάγκο Σκούρο, για να διαδεχθεί τον Φιλίπ Κλεμάν. Ο Χίτερ έχει περάσει από τους πάγκους των Ζάλτσμπουργκ, Γιουνγκ Μπόις, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ενώ τον Μάιο του 2022 απολύθηκε από την Γκλάντμπαχ.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε τον Άντι Χίτερ στη Μονακό. Τα τελευταία χρόνια ο Άντι έχει δείξει την αξία του σε διαφορετικά πρωταθλήματα αλλά και στην ηπειρωτική σκηνή. 

Αυτές οι διαφορετικές εμπειρίες, που προστέθηκαν στο βιογραφικό του και ένα προφίλ που χαρακτηρίζεται από ένα έντονο στυλ, ανταποκρίνονται από κάθε άποψη με αυτό που περιμένουμε για να φτάσουμε σε ένα νέο ορόσημο με την ομάδα. Καλώς ήρθες Άντι!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τιάγκο Σκούρο.