Ο Σέρχιο Ράμος εξετάζει την επιστροφή του στη Σεβίλλη

Σέρχιο Ράμος

i

©Σέρχιο Ράμος / SS Twitter

Ο Σέρχιο Ράμος εξετάζει την επιστροφή του στη Σεβίλλη

Ο Σέρχιο Ράμος φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο της επιστροφής του στη Σεβίλλη, σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα.

Ο Σέρχιο Ράμος βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, αφού το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν έληξε αυτό το καλοκαίρι και φαίνεται ότι ο βετεράνος αμυντικός θέλει σαν απελπισμένος να επιστρέψει στην Ισπανία. 

Σύμφωνα με το Cadena SER, ο Ράμος «τρελαίνεται» για την επιστροφή του στην πρώην ομάδα της Σεβίλλης, μια κίνηση που προτάθηκε για πρώτη φορά στα μέσα Ιουνίου. 

Ο 37χρονος αμυντικός θέλει πολύ να επιστρέψει στην ομάδα που άφησε πίσω το 2005 για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ράμος είχε μια τεταμένη σχέση με τους οπαδούς της Σεβίλλης τα τελευταία χρόνια, δεχόμενος πολλές κακοποιήσεις για τις ατάκες του όσο ήταν στη Ρεάλ, ωστόσο η άφιξή του θα προκαλούσε μια «τεταμένη» κατάσταση στον σύλλογο. 

Η επιστροφή του στη Σεβίλλη έχει νόημα μόνο εάν ο νέος αθλητικός διευθυντής, Βίκτορ Όρτα πιστεύει ότι μπορεί να φέρει ένα αγωνιστικό άλμα στην ποιότητα στην τρέχουσα ομάδα. 

Πέρα από τις τεταμένες σχέσεις, ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα της Σεβίλλης τα τελευταία χρόνια ήταν η στρατολόγηση ηλικιωμένων παικτών χωρίς αξία μεταπώλησης. 

Ο Τούρκος... Μέσι παίρνει μεταγραφή σε ομάδα της La Liga και δεν είναι η Μπαρτσελόνα ούτε η Ρεάλ
LA LIGA

14:15 - 27.06.2023

Ο Τούρκος... Μέσι παίρνει μεταγραφή σε ομάδα της La Liga και δεν είναι η Μπαρτσελόνα ούτε η Ρεάλ

Παρά το γεγονός ότι τόσο η Μπαρτσελόνα όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Τούρκου ταλαντούχου μεσοεπιθετικού, Αρντά Γκιουλέρ, ο 18χρονος επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στη Σεβίλλη.

Επιπλέον, η Σεβίλλη έχει ήδη πέντε κεντρικούς αμυντικούς και ο προπονητής της ομάδας Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι πολύ απίθανο να αλλάξει το σχηματισμό από το 4-4-2. 

Ο Σέρχιο Ράμος στην τελευταία σεζόν στην Παρί Σεν Ζερμέν, αγωνίστηκε συνολικά σε 45 παιχνίδια, στα οποία σκόραρε τέσσερα τέρματα, ενώ μοίρασε και μια ασίστ.