Ισόπαλες σε ένα... «άνοστο» παιχνίδι Μονπελιέ και Λανς
i

©printscreen

Ισόπαλες σε ένα... «άνοστο» παιχνίδι Μονπελιέ και Λανς

Ιάσονας Τσίλης 23:58 - 08.12.2023 / Ανανεώθηκε: 00:22 - 09.12.2023

Σε μια αναμέτρηση χωρίς πολλές φάσεις, Μονπελιέ και Λανς έμειναν στο 0-0, με τους γηπεδούχους να αγνοούν τη νίκη για 6ο συνεχόμενο παιχνίδι.

Μονπελιέ και Λανς έμειναν στο 0-0 για την 15η αγωνιστική της Ligue 1, σε ένα παιχνίδι που... θα ξεχαστεί γρήγορα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι. Συγκεκριμένα, στο 29ο λεπτό, ο Φρανκόφσκι δοκίμασε το πόδι του μέσα στην περιοχή, με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα εκατοστά από το κάθετο δοκάρι.

Στο 38', έπειτα από άτσαλο διώξιμο της άμυνας της Μονπελιέ, η μπάλα έφτασε στον Γουαχί, ο οποίος επιχείρησε ένα σουτ, το οποίο είχε παρόμοια τύχη με εκείνο του Φρανκόφσκι, με τη Λανς να σπαταλά και αυτή την ευκαιρία να προηγηθεί.

Παρόλο που το θέαμα ήτα φτωχό, η Λανς ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία κινήσεων και έχασε νέα ευκαιρία στο 60'. Μετά από φάση διαρκείας, ο Γουαχί βρέθηκε μπροστά στην εστία, όμως το τελείωμα του ήταν αδύναμο και ο Λεκόμτε απέκρουσε εύκολα.

Η μοναδική φάση της Μονπελιέ ήρθε στο 87', με τον Άνταμς να σουτάρει έπειτα από εξαιρετική κάθετη πάσα του Ντελιαγιέ, ωστόσο ο Σαμπά απέκρουσε και έτσι έμεινε το 0-0 μέχρι το τέλος.

Η Μονπελιέ δεν λέει να... σηκώσει κεφάλι και μετράει πλέον έξι σερί αναμετρήσεις χωρίς νίκη, έχοντας κατρακυλήσει στην 13η θέση και μόλις δύο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Πώς η διάσημη τραγουδίστρια, Τέιλορ Σουίφτ, μπορεί να δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στη Λυών που παλεύει για την παραμονή της στη Ligue 1
LIGUE 1

13:22 - 05.12.2023

Πώς η διάσημη τραγουδίστρια, Τέιλορ Σουίφτ, μπορεί να δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στη Λυών που παλεύει για την παραμονή της στη Ligue 1

Η διάσημη τραγουδίστρια, Τέιλορ Σουίφτ, ενδεχομένως να δημιουργήσει ένα σοβαρό πρόβλημα στη Λυών, η οποία παλεύει για την παραμονή της στη Ligue 1.

Η Λανς από την άλλη, ανέβηκε στην 5η θέση και στους 23 βαθμούς, μένοντας αήττητη για 5ο σερί παιχνίδι.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (16ΗΣ) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ