Μοντέλα οι παίκτες της Παρί στις πρόβες για τα νέα τους κουστούμια (vid)
i

Παρί Σεν Ζερμέν/©Twitter

Μοντέλα οι παίκτες της Παρί στις πρόβες για τα νέα τους κουστούμια (vid)

Ανδρέας Σερεβέτας • 10:42 - 11.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Δεν έλειψαν τα πειράγματα όταν επισκέφθηκαν τον οίκο Dior.

Οι ποδοσφαιριστές της Παρί Σεν Ζερμέν περιμένουν τα νέα τους κουστούμια από τον διάσημο οίκο ένδυσης Dior. Χρειάστηκε όμως να επισκεφθούν ένα από τα καταστήματα του ομίλου στο Παρίσι για τις τελευταίες δοκιμές. Δεν έλειψαν τα πειράγματα μεταξύ τους τη στιγμή που φόρεσαν τα σακάκια. Ο Εμπαπέ είπε ότι με το νέο του κοστούμι θα βάλει γκολ με το που πατήσει το πόδι του στο γήπεδο. Ο αρχηγός της ομάδας Κιμπεμπέ εξέφρασε τις αμφιβολίες του απαντώντας: «Ποτέ δεν ξέρεις.». Η υπάλληλος του καταστήματος προειδοποίησε τον Σαράμπια να είναι προσεκτικός όταν θα έβγαζε το παντελόνι γιατί είχε τοποθετήσει καρφίτσες. 

Ο Μέσι και ο Νεϊμάρ δεν φαίνονται στο βίντεο. Ο Βραζιλιάνος φωτογραφήθηκε με τους συμπαίκτες του. Ο Μέσι μόνος του.  

Η Παρί δεν θα πανηγυρίσει για τον παγκόσμιο πρωταθλητή Μέσι
LIGUE 1

09:01 - 11.01.2023

Η Παρί δεν θα πανηγυρίσει για τον παγκόσμιο πρωταθλητή Μέσι

Η Παρί Σεν Ζερμέν αποφάσισε να μην πραγματοποιήσει γιορτή προς τιμήν του Αργεντινού αστέρα, Λιονέλ Μέσι, στο στάδιο «Παρκ Ντε Πρενς» κόντρα στην Ανζέ, μετά την κατάκτηση του Παγκόσμιου Κυπέλλου του Κατάρ 2022.

Η Παρί αντιμετωπίζει σήμερα την Ανζέ για το πρωτάθλημα. Στο παιχνίδι αναμένεται να αγωνιστεί ξανά ο Μέσι. Για πρώτη φορά μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Εμπαπέ συνεχίζει τις διακοπές του.