Μοράτα: «Θέλω έναν τίτλο με την Ατλέτικο, αν πήγαινα στη Σαουδική Αραβία θα έλεγα ότι είναι το καλύτερο πρωτάθλημα»

Άλβαρο Μοράτα

i

©PrtScr

Μοράτα: «Θέλω έναν τίτλο με την Ατλέτικο, αν πήγαινα στη Σαουδική Αραβία θα έλεγα ότι είναι το καλύτερο πρωτάθλημα»

Sportal newsroom 10:41 - 11.10.2023

Δηλώσεις με... σπόντα έκανε ο Άλβαρο Μοράτα, ο οποίος ανέφερε ότι είχε προτάσεις από τη Σαουδική Αραβία, ενώ υποστήριξε πως αν πήγαινε εκεί θα έλεγε ότι είναι το καλύτερο πρωτάθλημα απλά για να πειράξει όσους θέλουν να τον βλάψουν.

Ο Άλβαρο Μοράτα ήταν ένα ακόμα όνομα στη λίστα των ομάδων της Σαουδικής Αραβίας και παρά την πίεση που δέχθηκε, έμεινε στην Ατλέτικο Μαδρίτης με την οποία μέχρι στιγμής κάνει εξαιρετική σεζόν. Ο Ισπανός επιθετικός λοιπόν μίλησε για τις επιλογές που είχε το φετινό καλοκαίρι, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα βίντεο που τον έδειχναν να λέει ότι όνειρό του είναι να παίξει στην εκάστοτε ομάδα που υπογράφει. 

Πάνω σε αυτό αναφέρθηκε ο πρώην παίκτης της Γιουβέντους, λέγοντας: «Είχα πολλές επιλογές και δεν εάν ξέρω εάν ο άνθρωποι από τις τόσες πολλές ομάδες που με θέλουν είναι τρελοί. Πάντα έχω επιλογές. Το έχω ξαναπεί σε προηγούμενη συνέντευξή μου, με κάνει να γελάω όταν βλέπω βιντεάκια μου που λέω ότι είναι όνειρο να παίξω για μία ομάδα. Ποιο παιδί δεν θα ήθελε να παίξει για τις ομάδες που έχω αγωνιστεί».

Ακόμα μίλησε για το ενδιαφέρον από τη Σαουδική Αραβία, αλλά και για το πείραγμα που θα ήθελε να κάνει σε αυτούς που επιθυμούν να τον βλάψουν: «Το καλοκαίρι είχα πολλές επιλογές, αλλά επέλεξα να παραμείνω στην Ατλέτικο. Μετά την πρόταση από τη Σαουδική Αραβία, συνέχιζα να μιλώ με τον προπονητή μου και η εμπιστοσύνη του κλαμπ μου ήταν σημαντικό για την απόφασή μου.

Εάν πήγαινα στη Σαουδική Αραβία, θα έλεγα ότι το όνειρό μου είναι να παίξω εκεί, απλά για να τα πειράξω ανθρώπους που θέλουν να με βλάψουν». 

Η Μπαρτσελόνα χρωστάει πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ για τις μεταγραφές της περασμένης σεζόν!
LA LIGA

16:12 - 10.10.2023

Η Μπαρτσελόνα χρωστάει πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ για τις μεταγραφές της περασμένης σεζόν!

Τα προβλήματα στην Μπαρτσελόνα δεν «λένε» να τελειώσουν, αφού όπως προκύπτει από ρεπορτάζ της ισπανικής «Sport», οι «Μπλαουγκράνα» έχουν να αποπληρώσουν μια τεράστια οφειλή της τάξης των 207 εκατομμυρίων ευρώ για τις μεταγραφές των προηγούμενων ετών.

Τέλος μίλησε και για την ανανέωση με την Ατλέτικο Μαδρίτης, λέγοντας ότι θέλει να κατακτήσει έναν τίτλο με την ομάδα. «Αυτό το καλοκαίρι ήμουν κοντά στην αποχώρηση, αλλά ανανέωσα. Μίλησε με τον Σιμεόνε και ήταν απίθανο να φύγω. «Πεθαίνω» να πάρω έναν τίτλο με την Ατλέτικο. Αυτό το συναίσθημα θα είναι απίστευτο».