Η Αίγυπτος δεν θα καλέσει τον Σαλάχ στα ματς του Μαρτίου

Μοχάμεντ Σαλάχ

i

©Photo by Fareed Kotb/Getty Images/ideal Images

Η Αίγυπτος δεν θα καλέσει τον Σαλάχ στα ματς του Μαρτίου

Στέλιος Βαρδάκης 11:38 - 11.03.2024 / Ανανεώθηκε: 11:38 - 11.03.2024

Η Αίγυπτος συμφώνησε με το αίτημα της Λίβερπουλ να αφήσει τον Μοχάμεντ Σαλάχ εκτός αποστολής για τα επερχόμενα διεθνή παιχνίδια του Μαρτίου.

Η Λίβερπουλ είχε κάνει αίτημα στην ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αιγύπτου να μην συμπεριλάβει τον Μοχάμεντ Σαλάχ στις επερχόμενες κλήσεις για τα διεθνή ματς του Μαρτίου.

Ο λόγος είναι ότι ο 31χρονος επιθετικός ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στον προσαγωγό, τον οποίο τον κουβαλάει από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής του Ιανουαρίου.

Ξέσπασε ο Κλοπ για την απόφαση του Όλιβερ: «Όποιος βλέπει ποδόσφαιρο, ξέρει πως ήταν πέναλτι»
PREMIER LEAGUE

22:49 - 10.03.2024

Ξέσπασε ο Κλοπ για την απόφαση του Όλιβερ: «Όποιος βλέπει ποδόσφαιρο, ξέρει πως ήταν πέναλτι»

Ο Γιούργκεν Κλοπ ξέσπασε στη συνέντευξη τύπου μετά την ολοκλήρωση του ντέρμπι ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Μάντσεστερ Σίτι, με αφορμή το πέναλτι που δε δόθηκε στους «κόκκινους» στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων.

Το πρόβλημα αυτό επιδεινώθηκε έπειτα από τη συμμετοχή του στο ματς του περασμένου μήνα κόντρα στη Μπρέντφορντ, στο οποίο σκόραρε ενώ είχε και ασίστ, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγαλύτερο διάστημα.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός έχει επιστρέψει πλέον καθώς αγωνίστηκε για μερικά λεπτά στο ματς κόντρα στη Σπάρτα Πράγας για το Europa League, στο οποίο η Λίβερπουλ νίκησε με 5-1, ενώ αγωνίστηκε και στο ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι (1-1).

Παρόλα αυτά, ο Γιούργκεν Κλοπ πιστεύει ότι τόσο ο σύλλογος όσο και η χώρα θα επωφεληθούν από το να έχει μια σωστή περίοδο ξεκούρασης αργότερα αυτό το μήνα.

Η Αίγυπτος ήταν αρχικά απρόθυμη να μην συμπεριλάβει τον Σαλάχ στις κλήσεις της και προειδοποίησε ότι θα τον επέλεγε αν έπαιζε για τη Λίβερπουλ πριν από τους διεθνείς αγώνες.

Ωστόσο, έπειτα από περαιτέρω συζητήσεις, η στάση της Αιγυπτιακής Ομοσπονδίας έχει αλλάξει και δεν θα λάβει μέρος στο Winsunited Cup στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μαζί με την Τυνησία, την Κροατία και τη Νέα Ζηλανδία.