Υπό διάλυση το Βέλγιο, πέντε παίκτες έφυγαν από το Κατάρ χωριστά από την αποστολή
i

Ρομέλου Λουκάκου/©Intime

Υπό διάλυση το Βέλγιο, πέντε παίκτες έφυγαν από το Κατάρ χωριστά από την αποστολή

Κώστας Τόπας 12:24 - 03.12.2022 / Ανανεώθηκε: 12:30 - 03.12.2022

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν τα ΜΜΕ της χώρας, πέντε ποδοσφαιριστές της εθνικής Βελγίου έφυγαν από το Κατάρ, χωριστά από την αποστολή των κόκκινων διαβόλων

Το Βέλγιο, δεν τα κατάφερε και γνώρισε οδυνηρό αποκλεισμό από το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ. Πλέον οι «κόκκινοι διάβολοι» ετοιμάζονται να γυρίσουν σελίδα και σε αυτή ενδέχεται να μην βρίσκεται ο Εντέν Αζάρ, μιας και ο 31χρονος μεσοεπιθετικός εξετάζει το ενδεχόμενο απόσυρσης από την εθνική του ομάδα.

Το κλίμα στις τάξεις της εθνικής Βελγίου δεν είναι και το καλύτερο. Αυτό άλλωστε αποδείχθηκε και μερικές ημέρες πριν μετά την ήττα από το Μαρόκο, όταν τρεις παίκτες κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε όταν η αποστολή έπρεπε να επιστρέψει στη βάση της από το Κατάρ και σύμφωνα με τη βελγική εφημερίδα Het Laatste Nieuws, πέντε ποδοσφαιριστές έφυγαν μόνοι τους, χωριστά από την αποστολή.

Ο λόγος για τους Τομά Μενιέ, Άξελ Βίτσελ, Ζερεμί Ντοκού, Αρθούρ Τεατέ και Λουίς Οπέντα, οι οποίοι έφτασαν στις Βρυξέλες πριν από την υπόλοιπη αποστολή, με την βελγική εφημερίδα να καταλογίζει την συγκεκριμένη κίνηση ως ένα «προϊόν» της διχόνοιας στα αποδυτήρια των «κόκκινων διαβόλων».