Ενκουλού για την ήττα από την Ελβετία: «Τι θέλετε, να καθόμαστε και να κλαίμε;»
i

Ενκουλού/ⒸIntime

Ενκουλού για την ήττα από την Ελβετία: «Τι θέλετε, να καθόμαστε και να κλαίμε;»

Κώστας Τόπας 11:54 - 26.11.2022

Ο κεντρικός αμυντικός του Άρη, Νικολά Ενκουλού βγήκε μπροστά μετά την ήττα από την Ελβετία και έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια του Καμερούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το Καμερούν γνώρισε την ήττα στην πρεμιέρα από την Ελβετία με 1-0, με τον αμυντικό του Άρη, Νικολά Ενκουλού να αγωνίζεται ως βασικός. Μετά το τέλος του αγώνα, ο 32χρονος στόπερ μίλησε στους συμπαίκτες του μετά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα με τους Ελβετούς και παράλληλα έδωσε το σύνθημα ανασύνταξης.

«Χάνουμε έναν τέτοιο αγώνα. Τι θέλετε; Να καθόμαστε και να συνεχίσουμε να κλαίμε; Τι θέλετε να κάνουμε; Είναι ποδόσφαιρο. Χάσαμε, πρέπει να επιστρέψουμε, να προετοιμαστούμε και να μην κοιτάμε ποιος είναι μπροστά. Εδώ πραγματικά, θα κάνουμε μια καλή ανάλυση. Δε θέλω να πω οτιδήποτε, μένω συγκεντρωμένος στα ουσιαστικά. Θα βασιστούμε στα θετικά. Δεν ήταν όλα άσχημα. Θα σβήσουμε ό,τι ήταν λιγότερο καλό, θα δουλέψουμε σε ό,τι δεν ήταν καλό και θα βρούμε τη σωστή ισορροπία. Υπάρχουν έξι βαθμοί ακόμη. Το πιο σημαντικό είναι να δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου. Κάποιες μέρες περνάει, κάποιες μέρες όχι. Πραγματικά πρέπει να έχεις την αίσθηση ότι τα έχεις δώσει όλα σε ένα ματς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρχηγός του Καμερούν.

Υπενθυμίζεται ότι το Καμερούν θα αντιμετωπίσει την Σερβία (28/11, 12:00), σε ένα ματς το οποίο έχει χαρακτηριστεί «τελικός» για τον Ενκουλού και τους υπόλοιπους συμπατριώτες του.