Ο Εμπαπέ με τρομερό σπριντ έκανε... σκόνη τον ταχύτατο Γουόκερ (vid)
i

Κιλιάν Εμπαπέ και Κάιλ Γουόκερ/©Twitter

Ο Εμπαπέ με τρομερό σπριντ έκανε... σκόνη τον ταχύτατο Γουόκερ (vid)

Κώστας Τόπας 12:31 - 11.12.2022

Η μάχη των πιο γρήγορων! Κάιλ Γουόκερ και Κιλιάν Εμπαπέ έδωσαν τρομερές μάχες στον αγωνιστικό χώρο, με τον αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν να βγαίνει νικητής στις περισσότερες από αυτές.

Ένα από τα σημεία κλειδιά στον αγώνα Αγγλία - Γαλλία ήταν οι «πτέρυγες» στην επίθεση. Εκεί όπου αγωνίστηκαν παίκτες παγκόσμιας εμβέλειας και από τις δύο πλευρές. 

Τα φώτα όλων στράφηκαν σε μια συγκεκριμένη μονομαχία. Σε αυτή του Κιλιάν Εμπαπέ και του Κάιλ Γουόκερ. Ο Γάλλος σούπερ σταρ εμφανίζεται καταλυτικός στο πλάνο των Γάλλων σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι ο πιο επιδραστικός ποδοσφαιριστής των «τρικολόρ», γι' αυτό και ο προπονητής της εθνικής Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκειτ προσπάθησε να περιορίσει τη δράση του, βάζοντας πάνω του τον Κάιλ Γουόκερ.

Πρόκειται για δύο από τους πιο γρήγορους ποδοσφαιριστές του τουρνουά. Το βράδυ του Σαββάτου (10/12) οι δύο τους έδωσαν αρκετές μάχες, με τον Κιλιάν Εμπαπέ να βγαίνει νικητής στις περισσότερες από αυτές. Οπως αυτή του παρακάτω βίντεο, στο οποίο ο 23χρονος αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν κάνει ένα τρομερό σπριντ έχοντας την μπάλα στα πόδια του, αφήνοντας πίσω του τον 32χρονο μπακ της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος προσπαθούσε με κάθε τρόπο να του βάλει φρένο.