Ο Λουίς Ενρίκε λέει τι θα έκανε αν ο Φεράν Τόρες πανηγύριζε γκολ με την κλασική κίνηση με την πιπίλα
i

printscreen

Ο Λουίς Ενρίκε λέει τι θα έκανε αν ο Φεράν Τόρες πανηγύριζε γκολ με την κλασική κίνηση με την πιπίλα

Κώστας Τόπας 11:26 - 26.11.2022

Ο τεχνικός της εθνικής Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε απάντησε στο τι θα έκανε αν έβλεπε τον Φεράν Τόρες, ο οποίος έχει σχέση με την κόρη του, να πανηγυρίζει με την κλασική κίνηση με την πιπίλα.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα, είναι ο σύντροφος της 21χρονης κόρης του Λουίς Ενρίκε, Σίρα, και όλα δείχνουν πως η σχέση τους είναι πολύ σοβαρή ώστε όπως αναφέρει ο ισπανικός Τύπος αν και είναι νεαροί σκέφτονται το γάμο. Μάλιστα, ο Φεράν Τόρες αφιέρωσε το ένα από τα γκολ που πέτυχε κόντρα στην Κόστα Ρίκα στην αγαπημένη του.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια του πανηγυρισμού του ο Φεράν Τόρες σχημάτισε με τα δάχτυλα του το γράμμα «S». Σε περίπτωση που έκανε κάτι διαφορετικό και συγκεκριμένα την κλασική κίνηση με την πιπίλα, τότε αυτό δεν θα άρεσε καθόλου στον Λουίς Ενρίκε.

Αυτό άλλωστε παραδέχθηκε ο 52χρονος τεχνικός της Φούρια Ρόχα, όταν ρωτήθηκε για το ποια θα ήταν η αντίδρασή του, αν έβλεπε τον Φεράν Τόρες να... προμηνύει με τον πανηγυρισμό την εγκυμοσύνη της κόρης του.

«Θα τον αντικαθιστούσα εκείνη τη στιγμή, θα τον έβαζα στις εξέδρες και δεν θα ξαναπατούσε το πόδι του σε γήπεδο ποδοσφαίρου», απάντησε χαριτολογώντας ο Λουίς Ενρίκε.