Μουντιάλ 2022: Ο Ράσφορντ εύχεται στον Εμπαπέ (pic)
i

Μάρκους Ράσφορντ/ ©Intime

Μουντιάλ 2022: Ο Ράσφορντ εύχεται στον Εμπαπέ (pic)

Ο Άγγλος επιθετικός ευχήθηκε στον Γάλλο φορ να φθάσει μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου.

Η Αγγλία ηττήθηκε από τη Γαλλία με σκορ 2-1 και αποχαιρέτησε το Μουντιάλ 2022 στη φάση των «8». Οι «τρικολόρ» αν περάσουν το εμπόδιο του Μαρόκου θα βρεθούν στον τελικό της διοργάνωσης και θα κυνηγήσουν την back to back κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου. 

Μαζί με την Αγγλία άφησε το Κατάρ και ο Μάρκους Ράσφορντ. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρά τον αποκλεισμό της ομάδας του έσπευσε να ευχηθεί στον Κιλιάν Εμπαπέ την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

Ο Μάρκους Ράσφορντ ευχήθηκε στον «αδερφό του» μέσω των social media να αναδειχθεί ξανά παγκόσμιος πρωταθλητής. Θυμίζουμε ότι η Γαλλία κατέκτησε το Μουντιάλ του 2018 μετά την επικράτηση με 4-2 κόντρα στην Κροατία. 

Να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες των αγγλικών Μέσων, η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές με την πλευρά του Άγγλου ποδοσφαιριστή για το νέο συμβόλαιο που θα του προσφέρει. Έτσι, οι ιθύνοντες της αγγλικής ομάδας αναμένεται να συναντηθούν τις προσεχείς ημέρες με τον εκπρόσωπο του Μάρκους Ράσφορντ προκειμένου να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της ανανέωσης.