Ο Σάντος σκέφτεται να πάρει το περιβραχιόνιο από τον Κριστιάνο για την αντίδρασή του κατά την αλλαγή του
i

Κριστιάνο Ρονάλντο/©Intime

Ο Σάντος σκέφτεται να πάρει το περιβραχιόνιο από τον Κριστιάνο για την αντίδρασή του κατά την αλλαγή του

Κώστας Τόπας 08:48 - 06.12.2022 / Ανανεώθηκε: 09:21 - 06.12.2022

Ο Φερνάντο Σάντος σκέφτεται να δώσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού σε άλλον ποδοσφαιριστή, μετά την συμπεριφορά του Κριστιάνο Ρονάλντο κατά την αλλαγή του στο ματς με τη Νότια Κορέα.

Πριν από μερικές ημέρες ο Πορτογάλος αστέρας διέψευσε πως ήταν νευριασμένος και έβρισε τον ομοσπονδιακό κόουτς όταν έγινε αλλαγή στην ήττα (2-1) των Πορτογάλων που είχαν κλείσει ήδη θέση νοκ-άουτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, από τους Ασιάτες. Συγκεκριμένα τόνισε πως τα λόγια του είχαν στόχο έναν Νοτιοκορεάτη αντίπαλό του και όχι τον προπονητή του, καθώς δεν θα μπορούσε ν' απευθυνθεί με τέτοιο τρόπο και τόνο στον Φερνάντο Σάντος.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Ελβετία (06/12, 21:00), ο Φερνάντο Σάντος τοποθετήθηκε για το εν λόγω ζήτημα, λέγοντας δεν του άρεσε η συμπεριφορά του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά οι δυο τους έλυσαν το θέμα στο αποδυτήρια. Παρ' όλα αυτά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Πορτογαλίας, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μη του δώσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο επόμενο ματς.

«Είδα τις φωτογραφίες και δεν μου άρεσαν. Δεν μου άρεσαν καθόλου. Όλα έχουν τελειώσει σχετικά με το ζήτημα. Αυτά τα θέματα λύνονται κατ' ιδίαν. Λύθηκε και όλοι είμαστε συγκεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδι», ανέφερε Σάντος ο οποίος σε σχετική ερώτηση άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δώσει σε άλλον παίκτη το περιβραχιόνιο του αρχηγού. «Αποφασίζω ποιος θα είναι αρχηγός στο γήπεδο. Ακόμα δεν ξέρω ποιοι θα ξεκινήσουν».