Με δύο γκολ σε πέντε λεπτά η Αργεντινή πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Νότια Αφρική

Αργεντινή - Νότια Αφρική

i

Αργεντινή - Νότια Αφρική/ ©Photo by Eurasia Sport Images/Getty Images

Με δύο γκολ σε πέντε λεπτά η Αργεντινή πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Νότια Αφρική

Ελένη Ανδρικοπούλου 08:52 - 28.07.2023 / Ανανεώθηκε: 09:23 - 28.07.2023

Η Αργεντινή αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ πέτυχε δύο γκολ στο 74΄ και στο 79' στο ματς με την Νότια Αφρική και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας. Αμφότερες μόνο με... θαύμα μπορούν να πάρουν την πρόκριση στη φάση των «16».

Η Αργεντινή και η Νότια Αφρική τέθηκαν αντιμέτωπες στο Dunedin Stadium στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του έβδομου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών. 

Η Λίντα Μοτλάλο έδωσε στο 30ο λεπτό του ματς το προβάδισμα στις Αφρικανές και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με την Νότια Αφρική να βρίσκεται μπροστά στο σκορ με 1-0. 

Η Θέμπι Κγκατλάνα στο 66' διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα της και όλα έδειχναν πως η Νότια Αφρική θα πετύχαινε την πρώτη της νίκη σε Μουντιάλ Γυναικών. Ωστόσο οι ποδοσφαιρίστριες της Αργεντινής τους χάλασαν τα σχέδια. 

Στο 74΄ η Σοφία Μπράουν μείωσε για την Αργεντινή σε 2-1 με ένα υπέροχο εν κινήσει σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή και στο 79΄ η Ρομίνα Νούνιες έφερε το ματς στα ίσα σκοράροντας με κεφαλιά. 

Η Νιγηρία «σόκαρε» την Αυστραλία και πάτησε στην κορυφή του δεύτερου ομίλου
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

15:37 - 27.07.2023

Η Νιγηρία «σόκαρε» την Αυστραλία και πάτησε στην κορυφή του δεύτερου ομίλου

Η Νιγηρία κάνοντας σπουδαία ανατροπή επικράτησε με 3-2 της οικοδέσποινας Αυστραλίας για τη δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2023. Στην πρώτη θέση οι Super Falcons.

Η Νότια Αφρική και η Αργεντινή έχουν από ένα βαθμό στον έβδομο όμιλο, ενώ στις δύο πρώτες θέσεις βρίσκονται η Σουηδία με την Ιταλία που έχουν από τρεις. Την προσεχή Τετάρτη (2/8) η Αργεντινή αντιμετωπίζει τη Σουηδία και η Νότια Αφρική την Ιταλία.