Μπαένα: «Υπάρχουν ψέματα που πληγώνουν περισσότερο από χτυπήματα, η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της»

Βαλβέρδε - Μπαένα

i

Άλεξ Μπαένα & Φεντερίκο Βαλβέρδε

Μπαένα: «Υπάρχουν ψέματα που πληγώνουν περισσότερο από χτυπήματα, η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της»

Θάνος Λυμπερόπουλος • 10:20 - 11.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Ο Άλεξ Μπαένα δημοσίευσε ένα κείμενο στο προσωπικό του λογαριασμό, στο οποίο αποκαλύπτει ότι η οικογένειά του δέχεται απειλές για την ζωή της και επικυρώνει την καταγγελία του εναντίον του Βαλβέρδε.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Βιγιαρεάλ, ο Φεντερίκο Βαλβέρδε φαίνεται να περίμενε στο πάρκινγκ του γηπέδου τον Άλεξ Μπαένα για να τον χτυπήσει. Ο λόγος της επίθεσης ήταν τα λόγια του Μπαένα προς τον Ουρουγουανό παίκτη, ο οποίος ισχυρίζεται πως του έβρισε τον αγέννητο γιό.

Λιγότερο από 48 ώρες μετά το περιστατικό, ο παίκτης της Βιγιαρεάλ, δημοσίευσε μια ισχυρή δήλωση στην οποία επικυρώνει την καταγγελία που κατατέθηκε στο αστυνομικό τμήμα και στην οποία αναφέρει απειλές που δέχθηκε η οικογένειά του τις τελευταίες μέρες.

Ο Μπαένα αποφάσισε να πάρει θέση στις συνεχείς προσβολές και απειλές που δέχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τότε που ήρθε στο φως η φερόμενη επίθεση που υπέστη στα χέρια του Βαλβέρδε. Ο μέσος της Βιγιαρεάλ, έχει λάβει χιλιάδες μηνύματα στα προφίλ του στο Instagram και στο Twitter, με τα περισσότερα να είναι ιδιαίτερα δυσάρεστα και απειλητικά

Στη δήλωση που έκανε ο Μπαένα, εξηγεί τι συνέβη από τότε που ο Ουρουγουανός τον πλησίασε μετά τον αγώνα στο πάρκινγκ του Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

«Το περασμένο Σάββατο δέχθηκα επίθεση από έναν συνάδελφο μου επαγγελματία μετά τον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά το συμβάν ήρθαν στο φως κάποιες δηλώσεις που φέρεται να έγιναν από το περιβάλλον του, στις οποίες ειπώθηκε ότι είχα ευχηθεί τον θάνατο ενός μέλους της οικογένειας.

Από τότε δεν έχουν δημοσιευθεί στοιχεία που να αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς εναντίον μου. Χρησιμοποιήθηκε μια τραγωδία για να δικαιολογηθεί η επιθετικότητα και υπάρχουν ψέματα που πονάνε περισσότερο από τα χτυπήματα.

Η ζημιά που γίνεται στην οικογένειά μου είναι ανεπανόρθωτη και αδικαιολόγητη μιας και δέχονται απειλές, προσβολές ακόμα και προσωπικά μηνύματα που εύχονται θάνατο.

Χθες κατήγγειλα την υπόθεση στην αστυνομία. Αφήστε τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της. Ο μόνος μου στόχος τώρα είναι να επικεντρωθώ στο επάγγελμά μου και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της».