Δίχως φρένα η Λεβερκούζεν, υπέταξε τη Βόλφσμπουργκ και πλησιάζει στον τίτλο!

«Τρένο» η Λεβερκούζεν

i

© PrtScr

Δίχως φρένα η Λεβερκούζεν, υπέταξε τη Βόλφσμπουργκ και πλησιάζει στον τίτλο!

Πάνος Κορομηλάς 22:21 - 10.03.2024 / Ανανεώθηκε: 22:24 - 10.03.2024

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν νίκησε και τη Βόλφσμπουργκ με 2-0, συνεχίζει απτόητη την πορεία προς το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της και δείχνει πως δεν έχει αντίπαλο φέτος στη Γερμανία.

Δεν την αγχώνει η κορυφή!

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν υπέταξε και τη Βόλφσμπουργκ των δέκα παικτών (2-0) και βαδίζει ολοταχώς για το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της, που δεν είναι απίθανο να έρθει και με αήττητο. Δεν τρομοκρατήθηκε από την «οχτάρα» της Μπάγερν κόντρα στη Μάιντζ, δείχνει να πατάει με αυτοπεποίθηση στην πρώτη θέση της Bundesliga και συνεχίζει την «ονειρική» της πορεία.

Η γρήγορη αποβολή του Γιενζ στο 28ο λεπτό, δυσκόλεψε αρκετά την προσπάθεια των φιλοξενούμενων, που εξαρχής έπρεπε να κάνουν υπέρβαση για να υποχρεώσουν την ομάδα του Αλόνσο στην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα.

Ο Βιρτζ προειδοποίησε στο 22' με τρομερό σουτ που κατέληξε στο δοκάρι και ο Τέγια άνοιξε το σκορ στο 37΄, μετά την 11η φετινή ασίστ του Γκριμάλντο.

Ο ακραίος μπακ της Λεβερκούζεν έκανε μαγική ενέργεια και με σέντρα ακριβείας βρήκε τον σκόρερ, που εκτέλεσε από κοντά με το κεφάλι.

Τρία λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι είχαν μάλιστα μεγάλη ευκαιρία να διευρύνουν το προβάδισμα τους με κεφαλιά του Ινκαπιέ, όμως ο Καστέλς απέκρουσε.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε αρκετά. Η Λεβερκούζεν είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και την πρώτη σημαντική στιγμή του ημιχρόνου στο 70'. Ο Τσάκα δοκίμασε το σουτ από τη γραμμή της περιοχής, όμως ο Βέλγος τερματοφύλακας των «λύκων» είχε ξανά απάντηση.

Αντίδραση δεν είχε όμως στην προσπάθεια του Βιρτζ στο 86'. Ο ταλαντούχος χαφ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με ωραίο σουτ στην κίνηση, «κλείδωσε» τη νίκη και διατήρησε την ομάδα του 10 βαθμούς πάνω από την ομάδα του Τόμας Τούχελ.

Η Άιντραχτ υπέταξε τη Χόφενχαϊμ των εννέα παικτών, «διπλό» της Φράιμπουργκ μέσα στο Μπόχουμ
BUNDESLIGA

20:24 - 10.03.2024

Η Άιντραχτ υπέταξε τη Χόφενχαϊμ των εννέα παικτών, «διπλό» της Φράιμπουργκ μέσα στο Μπόχουμ

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης βρέθηκε πίσω στο σκορ απέναντι στη Χόφενχαϊμ, όμως εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική ανισορροπία και έκανε την ανατροπή, επικρατώντας εν τέλει με 3-1. Νίκη και για τη Φράιμπουργκ με 2-1 επί της Μπόχουμ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 25ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: