Αποκαλύφθηκε η πρώτη ομιλία του Τούχελ στους παίκτες της Μπάγερν μετά την απόλυσή του

Αποκαλύφθηκε η πρώτη ομιλία του Τούχελ στους παίκτες της Μπάγερν μετά την απόλυσή του

Κώστας Τόπας 17:00 - 28.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:08 - 28.02.2024

Η «Bild» έφερε στο φως της δημοσιότητας την πρώτη ομιλία του Τόμας Τούχελ στους παίκτες της Μπάγερν μετά την απόλυσή του.

Ο Τόμας Τούχελ έκανε την πρώτη ομιλία στους παίκτες του μετά την απόλυσή του από την Μπάγερν Μονάχου για να στείλει ένα μήνυμα σε όσους στα αποδυτήρια ήθελαν να τον δουν να φεύγει, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Γερμανία.

Την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε το «διαζύγιο» με τον Τούχελ, με τον πρώη προπονητή της Τσέλσι να παραμένει στον σύλλογο μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ ο σύλλογος αναζητά παράλληλα τον διάδοχό του. Οι ήττες από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Μπάγερ Λεβερκούζεν και της Μπόχουμ και η ήττα σοκ από τη Λάτσιο στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Champions League βοήθησαν στην ενίσχυση της αποφασιστικότητας του διοικητικού συμβουλίου να λήξουν τη συνεργασία τους με τον Τούχελ.

Και σε μια προσπάθεια να παρακινήσει αυτούς τους παίκτες για το αιχμηρό τέλος της σεζόν, η πρώτη συνάντηση του Τούχελ με τους παίκτες του την περασμένη Τετάρτη μετά τα νέα, περιείχε μια ειδική οδηγία για αστέρια που μπορεί να χαρούν να τον δουν να φεύγει.

Σύμφωνα με την «BILD», ο Γερμανός τεχνικός έδωσε μια ομιλία σε μια προσπάθεια να δώσει σαφήνεια σχετικά με την κατάσταση, δηλώνοντας: «Δεν υπάρχουν πλέον συζητήσεις κάθε εβδομάδα, όλοι το γνωρίζουν. Μπορούμε ακόμα να πετύχουμε κάτι, πρέπει να κερδίζουμε».

Αρέσει στην Μπάγερν ο Ρόμπερτσον της Λίβερπουλ - Πρόταση των «Reds» στον Ραμπιό
PREMIER LEAGUE

15:20 - 27.02.2024

Αρέσει στην Μπάγερν ο Ρόμπερτσον της Λίβερπουλ - Πρόταση των «Reds» στον Ραμπιό

Τον διάδοχο του Αλφόνσο Ντέιβις φέρεται πως έχει βρει η Μπάγερν Μονάχου στο πρόσωπο του Ρόμπερτσον της Λίβερπουλ. Την ίδια ώρα οι «κόκκινοι» φαίνεται πως χτύπησαν την πόρτα της Γιουβέντους για τον Ραμπιό.

Αλλά ο Τούχελ προχώρησε παραπέρα με ένα μήνυμα εννέα λέξεων. Ο πρώην προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται να ήταν αισιόδοξος και μαχητικός, ξεχωρίζοντας παίκτες που διαφωνούν, όπως πρότεινε: «Όλοι μπορούν να χαρούν για τον νέο προπονητή τώρα». Στο πλευρό του Τούχελ βρέθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Μπάγερν, Γιαν-Κρίστιαν Ντρέσεν, ο οποίος είχε άλλο ένα δυσοίωνο προμήνυμα για εκείνους που ενδέχεται να υπολειτουργούσαν υπό τον τωρινό προπονητή τους. «Θα εξετάσουμε τώρα προσεκτικά», πιστεύεται ότι είπε. «Είστε υπεύθυνοι», αναφερόμενος στους παίκτες.