Ραγδαίες εξελίξεις στην Μπάγερν: Υπό κρίση ο Τούχελ, έτοιμος να αναλάβει ο Σόλσκιερ!

Τούχελ - Σόλσκιερ

i

© PrtScr

Ραγδαίες εξελίξεις στην Μπάγερν: Υπό κρίση ο Τούχελ, έτοιμος να αναλάβει ο Σόλσκιερ!

Πάνος Κορομηλάς 23:00 - 21.02.2024 / Ανανεώθηκε: 23:00 - 21.02.2024

Ο Τόμας Τούχελ θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου στο τέλος της σεζόν και ήδη ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μοιάζει ο επικρατέστερος να αναλάβει προσωρινά, εάν αποχωρήσει νωρίτερα.

Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και η προβληματική εικόνα της Μπάγερν Μονάχου οδήγησαν τη διοίκηση του συλλόγου στην απόφαση να λυθεί η συνεργασία με τον Τόμας Τούχελ, μετά την ολοκλήρωση της σεζόν. Οι Βαυαροί βρίσκονται αυτή τη στιγμή οκτώ βαθμούς πίσω από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν και οι ελπίδες τους για τον τίτλο στη Bundesliga παραμένουν λιγοστές.

Μια ασυνήθιστη κατάσταση για την ομάδα του Μόναχου, η οποία τα τελευταία χρόνια είναι απόλυτα κυρίαρχη στο γερμανικό ποδόσφαιρο. Έτσι, ανακοινώθηκε πως ο Τόμας Τούχελ θα αποτελέσει παρελθόν το προσεχές καλοκαίρι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Ωστόσο, σε περίπτωση που τα αποτελέσματα συνεχίσουν να είναι απογοητευτικά, δεν αποκλείεται να αποχωρήσει νωρίτερα ο Γερμανός τεχνικός.

Στην περίπτωση αυτή, ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ είναι ήδη έτοιμος να αναλάβει το τιμόνι των βαυαρών, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τη λήξη της σεζόν.

Υπενθυμίζεται πως ο Νορβηγός τεχνικός παραμένει χωρίς ομάδα από το 2021, όταν και αποχώρησε από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.Τα επόμενα αποτελέσματα αναμένεται να κρίνουν πολλά για την εξέλιξη της υπόθεσης, με τον πρώην προπονητή των «κόκκινων διαβόλων» να είναι αυτή τη στιγμή ο επικρατέστερος για να αναλάβει τα ηνία της γερμανικής ομάδας.