Aποβλήθηκε ο Μπακασέτας για... εγκληματικό μαρκάρισμα (vid)

Aποβλήθηκε ο Μπακασέτας για... εγκληματικό μαρκάρισμα (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:53 - 29.04.2023

Ο Τάσος Μπακασέτας πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια στην αναμέτρηση Κόνιασπορ - Τραμπζονσπόρ, έπειτα από «δολοφονικό» μαρκάρισμα σε αντίπαλο.

Τις υπηρεσίες του Τάσου Μπακασέτα στερήθηκε η Τράμπζονσπορ στην αναμέτρηση εναντίον της Κόνιασπορ, αφού ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αποβλήθηκε από τον διαιτητή, Τσιχάν Αϊντίν.

Μπερμπάτοφ: «Ποτέ δεν αντάλλαξα φανέλα στη ζωή μου όταν έπαιζα ποδόσφαιρο αλλά υπάρχει μόνο μία εξαίρεση»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

15:14 - 28.04.2023

Μπερμπάτοφ: «Ποτέ δεν αντάλλαξα φανέλα στη ζωή μου όταν έπαιζα ποδόσφαιρο αλλά υπάρχει μόνο μία εξαίρεση»

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ αναφέρθηκε στο γεγονός πως ποτέ δεν ζήταγε φανέλα από άλλους ποδοσφαιριστές κι ούτε την έδινε αν του την ζήταγαν. όμως όπως σε όλες τις περιπτώσεις πάντα θα υπάρχει μια εξαίρεση κι αυτή δεν ήταν άλλη απ' το Φαινόμενο».

Πιο αναλυτικά, σε μία διεκδίκηση της μπάλας με τον Σονέρ Ντίκμεν, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής άπλωσε το πόδι του και βρήκε τον αντίπαλο με τις τάπες. Η φάση εξετάστηκε από τον VAR, ο οποίος έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα στον Μπακασέτα. Η μέρα για να συμβεί αυτό ήταν η χειρότερη δυνατή, αφού ο Έλληνας διεθνής φόρεσε τη φανέλα της ομάδας του για 100η φορά, κάτι το οποίο δεν συνδυάστηκε με κάποια επιτυχία.

Νωρίτερα, ο συμπαίκτης του, Μανώλης Σιώπης είδε επίσης κάρτα - κίτρινη ωστόσο - ενώ στον αγώνα έπαιζε και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος αποτελούσε και έναν από τους κορυφαίους παίκτες της Κόνιασπορ μέχρι να αντικατασταθεί. 

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη κόκκινη κάρτα που δέχεται ο Τάσος Μπακασέτας, έπειτα από την σεζόν 2018-19 όπου και αγωνιζόταν στην ΑΕΚ. Τον Άυγουστο του 2018, ειδικότερα, ο 29χρονος διεθνής είχε αποβληθεί στην αναμέτρηση των προκριματικών του UEFA Champions League κόντρα στη Βίντι, για το πάτημα του στον Νεγκό