Ο Μπακασέτας ζήτησε δημόσια συγγνώμη για την αποβολή του

Τάσος Μπακασέτας

i

Hakan Burak Altunoz/Anadolu Agency via Getty Images

Ο Μπακασέτας ζήτησε δημόσια συγγνώμη για την αποβολή του

Sportal newsroom 23:24 - 29.04.2023 / Ανανεώθηκε: 23:24 - 29.04.2023

Ο Τάσος Μπακασέτας μέσω μια ανάρτησης στα social media απολογήθηκε για το «δολοφονικό» μαρκάρισμα σε αντίπαλο του στο ματς της Τραμπζονσπόρ με την Κόνιασπορ.

Τις υπηρεσίες του Τάσου Μπακασέτα στερήθηκε η Τραμπζονσπόρ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κόνιασπορ, καθώς ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αποβλήθηκε από τον διαιτητή, Τσιχάν Αϊντίν.

Σε μία διεκδίκηση της μπάλας με τον Σονέρ Ντίκμεν, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής άπλωσε το πόδι του και βρήκε τον αντίπαλο με τις τάπες. Η φάση εξετάστηκε από τον VAR, ο οποίος -ορθώς- έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα στον Μπακασέτα.

Λίγη ώρα μετά τη λήξη του αγώνα, όπου η Τραμπζονσπόρ ηττήθηκε με 2-1, ο Έλληνας άσος θέλησε να απολογηθεί για το σκληρό μαρκάρισμα στον αντίπαλο του και την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε και το έκανε μέσω ενός insta story.

«Παίρνω την πλήρη ευθύνη για τη σημερινή ήττα. Απογοήτευσα την ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου σε ένα κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού. Επιπλέον, νοιώθω την ανάγκη να ξεκαθαρίσω ότι δεν είχα καμία πρόθεση να πονέσω κάποιον αντίπαλο μου. Απλά ήθελα να προστατέψω την μπάλα κι έκανα λάθος εκτίμηση. Συγγνώμη», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τάσος Μπακασέτας.