«Απαράδεκτοι», ο Τσάβι έξαλλος με τους παίκτες του παρά τη νίκη της Μπαρτσελόνα

Τσάβι

i

PrtScr

«Απαράδεκτοι», ο Τσάβι έξαλλος με τους παίκτες του παρά τη νίκη της Μπαρτσελόνα

Κώστας Τόπας 09:23 - 06.11.2023

Ο Τσάβι χαρακτήρισε την απόδοση των παικτών του ως «απαράδεκτη» κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, χαρακτήρισε την απόδοση των παικτών του ως «απαράδεκτη» μετά το γκολ του Ρόναλντ Αραούχο στην καθυστέρηση που έδωσε στη Μπαρτσελόνα τη νίκη επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ο Ισπανός τεχνικός ανέφερε ότι το κακό ξεκίνημα των παικτών του στον αγώνα μπορεί να εξηγηθεί από το γεγονός ότι εξακολουθούσαν να ταλαιπωρούνται από το γκολ του Τζουντ Μπέλιγχαμ στο «Classico» την περασμένη εβδομάδα. Χρειάστηκαν 92 λεπτά για να εξαφανιστεί αυτό το συναίσθημα πριν η κεφαλιά του Ρόναλντ Αραούχο χαρίσει στη Μπαρτσελόνα τους τρεις τρεις πολύτιμους βαθμούς.

«Την περασμένη εβδομάδα αξίζαμε να κερδίσουμε και χάσαμε, και σήμερα, που δεν αξίζαμε να κερδίσουμε, κερδίσαμε. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί το Classico μας επηρέασε περισσότερο από όσο νόμιζα. Τα πρώτα 25 λεπτά τώρα ήταν  απαράδεκτα... Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και αυτή είναι μια χρυσή νίκη», ανέφερε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του αγώνα με τη Σοσιεδάδ ο Τσάβι.

Η ομάδα του Τσάβι ξεπέρασε την Ατλέτικο Μαδρίτης για να φτάσει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, τέσσερις βαθμούς πίσω από την εκπληκτική και κορυφαία Χιρόνα. Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Τρίτη (07/11, 19:45) τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στο Champions League, γνωρίζοντας ότι μια νίκη εξασφαλίζει την πρόκριση στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

🔴Baladeros LIVE: Το ιστορικό 2-4 του Φαλήρου, η γκέλα της ΑΕΚ και ο κερδισμένος Παναθηναϊκός

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!