Η Μπαρτσελόνα «δένει» τον Κουμπαρσί με «διαστημική» ρήτρα του ενός δισ. ευρώ!

Πάου Κουμπαρσί

i

©Photo by Angel Martinez - UEFA/UEFA via Getty Images/Ideal Images

Η Μπαρτσελόνα «δένει» τον Κουμπαρσί με «διαστημική» ρήτρα του ενός δισ. ευρώ!

Κώστας Τόπας 14:28 - 30.04.2024 / Ανανεώθηκε: 06:11 - 21.05.2024

Η Μπαρτσελόνα φροντίζει τα ταλέντα της και γι' αυτό είναι διατεθειμένη να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Πάου Κουμπαρσί, προσφέροντας του νέο συμβόλαιο με «διαστημική» ρήτρα του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ!

O Πάου Κουμπαρσί, αποδεικνύεται ότι είναι ότι πιο πολύτιμο για την Μπαρτσελόνα τη φετινή σεζόν. Ο σέντερ μπακ, που έκλεισε τα 17 τον Ιανουάριο, έκανε το ντεμπούτο του επίσημα για την πρώτη ομάδα τον ίδιο μήνα, σε ηλικία 16 ετών. Από τότε, σε μόλις ενάμιση μήνα, έχει παίξει ήδη 10 παιχνίδια σε κορυφαίο επίπεδο, έξι από αυτούς ως βασικός, ανταποκρινόμενος πάντα σε υψηλό επίπεδο σε αγώνες ύψιστης σημασίας, γεγονός που οδήγησε τον προπονητή Τσάβι να τον καθιερώσει στη βασική ενδεκάδα. Συνολικά φέτος μετράει 30 συμμετοχές, με απολογισμό μία ασίστ, σε όλες τις διοργναώσεις.

Το 2024 αντιπροσωπεύει, επομένως, ένα άλμα στην καριέρα του Κουμπαρσί, μια εξέλιξη που έχει ήδη οδηγήσει τον σύλλογο να μεταφέρει ένα μήνυμα στον ανερχόμενο νεαρό παίκτη του σχετικά με το μέλλον του. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, το συμβόλαιό του θα ανανεωθεί με τους Καταλανούς το συντομότερο δυνατό.

Ο νεαρός στόπερ έχει συμβόλαιο που υπέγραψε το καλοκαίρι του 2023 έως το 2026, που αντιστοιχεί σε συμβόλαιο για νέους, Ωστόσο, όλα αυτά πρόκειται να αλλάξουν καθώς οι «μπλαουγκράνα» θα του καταθέσουν νέο πολυετές συμβόλαιο, στο οποίο αναμένεται να μπει ρήτρα αποδέσμευσης της τάξεως του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ! Κι όλα αυτά, λίγες ημέρες αφότου είχαν κυκλοφορήσει, υπήρχαν ομάδες όπως η Τσέλσι που ενδιαφέρθηκαν για αυτόν.

Ωστόσο, η Μπάρτσα δεν φοβάται για τον Κουμπαρσί. Με αυτό το νέο συμβόλαιο, πρόθεση του συλλόγου και της αθλητικής διοίκησης είναι ο νεαρός αμυντικός και τα στενά του πρόσωπα να έχουν την πλήρη πεποίθηση ότι τον εμπιστεύονται πλήρως, όπως φαίνεται σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση για την ομάδα, και ότι αυτό θα αντανακλάται στο μέλλον του.

Γι' αυτό ο Τσάβι άλλαξε γνώμη: Οι όροι στους οποίους συμφώνησε για να συνεχίσει στη Μπαρτσελόνα
LA LIGA

09:36 - 26.04.2024

Γι' αυτό ο Τσάβι άλλαξε γνώμη: Οι όροι στους οποίους συμφώνησε για να συνεχίσει στη Μπαρτσελόνα

Ο Τσάβι άλλαξε την απόφασή του και θα παραμείνει στο τιμόνι της Μπαρτσελόνα και τη νέα σεζόν. Οι όροι στους οποίους συμφώνησε και θα συνεχίσει να ηγείται των Καταλανών.

«Ήταν πάντα ένα όνειρο να κάνω ντεμπούτο για την εθνική ομάδα. Ειλικρινά, πάντα το ονειρευόμουν, αλλά ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα γινόταν τόσο νωρίς. Ωστόσο, είναι ο δρόμος για τον οποίο πάλευα πάντα και εγώ. Έδωσα τα πάντα για να είμαι εκεί που είμαι», είχε πει παλαιότερα ο Κουμπαρσί όταν είχε καταγράψει το επαγγελματικό του ντεμπούτο με την Μπαρτσελόνα.

🔴«Βρυκόλακας» ΠΑΟΚ, χαμός στο πρωτάθλημα και όλο το ρεπορτάζ για τις σοκαριστικές σκηνές με Αλμέιδα!