«Καθάρισε» με τη Μαγιόρκα και πλησίασε τη Ρεάλ η Μπαρτσελόνα

«Καθάρισε» με τη Μαγιόρκα και πλησίασε τη Ρεάλ η Μπαρτσελόνα

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:56 - 08.03.2024

Η Μπαρτσελόνα δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα κόντρα στη Μαγιόρκα (1-0), παίρνοντας ένα τρίποντο που τη φέρνει πιο κοντά στην κορυφή της La Liga, εκεί όπου βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης.

Το καθήκον της έκανε στο Ολίμπικο η Μπαρτσελόνα, εκεί όπου επικράτησε της Μαγιόρκα με 1-0, χάρη στο γκολ του Γιαμάλ. Με αυτό το τρίποντο η ομάδα του Τσάβι προσπέρασε τη Χιρόνα και βρέθηκε πιο κοντά στην κορυφή της La Liga, φτάνοντας στο -5 από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο 21ο λεπτό ο Ραφίνια δέχθηκε ένα μαρκάρισμα εντός περιοχής, όμως ο διαιτητής σε πρώτο χρόνο έδειξε «παίζετε». Με παρέμβαση του VAR o ρέφερι έδειξε πέναλτι, στο οποίο ο Γκιντογκάν δεν μπόρεσε να ευστοχήσει. Ακολούθησε η προσπάθεια του Φέλιξ στο 35', ενώ κοντά στο γκολ έφτασε και ο Φερμίν Λόπεζ δέκα λεπτά αργότερα.

Στο 57ο λεπτό ο Γιαμάλ βρήκε λίγο χώρο μπροστά του και επιχείρησε ένα σουτ, το οποίο κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Τελικά ο ίδιος χρίστηκε σκόρερ (73'), κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του. Ο Ισπανός υποδέχθηκε την μπαλιά του Λεβαντόφσκι και με σουτ από την άκρη της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Άλλο τέρμα δεν σημειώθηκε και η αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής ολοκληρώθηκε με νίκη των «μπλαουγκράνα».

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 28ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: