Η «καυτή» υποδοχή της αποστολής της Μπαρτσελόνα στο «Μονζουίκ» (vids)

Μπαρτσελόνα - Νάπολι

i

© PrtScr

Η «καυτή» υποδοχή της αποστολής της Μπαρτσελόνα στο «Μονζουίκ» (vids)

Πάνος Κορομηλάς 20:54 - 12.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:55 - 12.03.2024

Οπαδοί της Μπαρτσελόνα προετοίμασαν «καυτή» υποδοχή την αποστολή της ομάδας, κατά την άφιξή της στο «Μονζουίκ», ενόψει του αγώνα με τη Νάπολι.

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Νάπολι (12/3, 22:00), στη ρεβάνς για τη φάση των «16» του Champions League. Στην πρώτη αναμέτρηση, οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, αφήνοντας όλα τα σενάρια ανοιχτά για τον κρίσιμο επαναληπτικό της Βαρκελώνης.

Ο Λεβαντόφσκι είχε δώσει προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στον αγώνα του «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα», όμως ο Οσίμεν έσωσε την ομάδα του, φέρνοντας το ματς στα ίσα. Με καμία ομάδα να μην έχει αποκτήσει πλεονέκτημα για την πρόκριση, η αποψινή αναμέτρηση αναμένεται να έχει πολύ ενδιαφέρον.

Οι Καταλανοί, μοιάζει αρκετά δύσκολο να κυνηγήσουν το πρωτάθλημα της La Liga, μιας και βρίσκονται σε απόσταση οκτώ βαθμών από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης. Επομένως, ένας πιθανός αποκλεισμός από την Νάπολι στο Champions League, θα συνιστούσε μεγάλη αποτυχία για το σύνολο του Τσάβι.

Αυτό σίγουρα γίνεται αντιληπτό από τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος φρόντισε να βάλει στο κλίμα του αγώνα τους παίκτες, πριν την έναρξη της «μονομαχίας». Συγκεκριμένα, οπαδοί των «μπλαουγκράνα» έδωσαν το παρών έξω από το «Μονζουίκ» την ώρα που η αποστολή έφτανε στο γήπεδο και την υποδέχτηκαν με συνθήματα, κασκόλ και πολλά καπνογόνα.

Όπως φαίνεται και στα βίντεο, πολύ δύσκολα διακρίνεται το πούλμαν που μεταφέρει την ομάδα στο γήπεδο, με την ατμόσφαιρα να είναι αρκετά αποπνικτική:

Με απουσίες η ομάδα του Τσάβι, πλήρεις οι Ιταλοί

Πολλές απουσίες για την ομάδα του Τσάβι που δεν υπολογίζει στους Πέδρι, Γκάβι, Ντε Γιόνγκ, Τόρες και Μπαλντέ ενώ αμφίβολος είναι ο Ραφίνια.

Από την άλλη ο Φραντσέσκο Καλτσόνα δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. Θα έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες του και έρχεται πάνοπλος στη Βαρκελώνη για να διεκδικήσει την πρόκριση.