Μπατιστούτα: «Όταν ο Μέσι περνάει το ρεκόρ σου χαίρεσαι, δεν στεναχωριέσαι» (pic)
i

Μέσι και Μπατιστούτα / © PrntScrn

Μπατιστούτα: «Όταν ο Μέσι περνάει το ρεκόρ σου χαίρεσαι, δεν στεναχωριέσαι» (pic)

Sportal newsroom 23:46 - 16.12.2022

Ο πρώην άσος της εθνικής Αργεντινής, Γκάμπριελ Μπατιστούτα, τόνισε πως είναι τιμή του το γεγονός πως έσπασε ρεκόρ του ο Λιονέλ Μέσι.

Στον αγώνα της Αργεντινής με την Κροατία ο Λιονέλ Μέσι κατάφερε να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ της Αργεντινής σε Μουντιάλ, φτάνοντας τα 11 γκολ και προσπερνώντας τον Γκάμπριελ Μπατιστούτα, ο οποίος είχε 10.

Μιλώντας για το συγκεκριμένο επίτευγμα, ο πρώην άσος της «Αλμπισελέστε» υποστήριξε πως θεωρεί τιμή του να τον προσπερνάει ο ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν, αφού θεωρεί πως είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών.

«Δεν με πλήγωσε καθόλου που ο Μέσι προσπέρασε το ρεκόρ, γιατί το απόλαυσα όσο το είχα. Ο Λίο το αξίζει αυτό. Αν υπάρχει ένα άτομο που πρέπει να είναι εκεί πάνω, είναι αυτός. Δεν είναι εξωγήινος, είναι ένας άνθρωπος που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο από οποιονδήποτε άλλον. 

Όταν αυτό το άτομο σε ξεπερνά, δεν μπορείς να στεναχωριέσαι. Απλά σου δίνει ευχαρίστηση», ανέφερε σε πρώτο χρόνο και συνέχισε δίνοντας τις προβλέψεις του για τον τελικό:

«Η Αργεντινή έχει όλες τις προϋποθέσεις για να πάρει τον τίτλο. Υπάρχει αυτό το κάτι στην ατμόσφαιρα, μια θετική ενέργεια για να συμβεί αυτό. Την έχει και ο Μέσι αλλά και οι οπαδοί.»