Ποιος κάνει... κουμάντο στο σπίτι του Μπέκαμ; Ο πρώην σωματοφύλακας αποκαλύπτει τι συμβαίνει

Ντέιβιντ - Βικτόρια Μπέκαμ

i

© Instagram

Ποιος κάνει... κουμάντο στο σπίτι του Μπέκαμ; Ο πρώην σωματοφύλακας αποκαλύπτει τι συμβαίνει

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:52 - 07.11.2023 / Ανανεώθηκε: 09:53 - 07.11.2023

Ο πρώην σωματοφύλακας της οικογένειας Μπέκαμ, Κρεγκ Άινσγουορθ, προχώρησε σε κάποιες αποκαλύψεις σχετικά με το τι συμβαίνει όταν... κλείνουν οι πόρτες του σπιτιού.

«Το ντοκιμαντέρ που βασίζεται στη ζωή του Μπέκαμ, απεικονίζει όσο πιο πιστά γίνεται την πραγματικότητα», σύμφωνα με τον πρώην σωματοφύλακας της οικογένειας του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή. 

Ο Κρεγκ Άινσγουορθ παραχώρησε μία συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης στη «Mirror» και μεταξύ άλλων προχώρησε σε κάποιες αποκαλύψεις σχετικά με το τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες και το ποιος είναι το αφεντικό στο σπίτι του Μπέκαμ

«Νομίζω ότι σχεδόν σε όλα τα σπίτια οι γυναίκες είναι επικεφαλής και αφήνουν στους άντρες να είμαστε αυτοί που αποφασίζουμε τις μισές φορές», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ σε ότι αφορά την ανατροφή που έδωσε το ζευγάρι στα παιδιά τόνισε πως: «Για τα φώτα της δημοσιότητας που έχουν λάβει, τα παιδιά τους έχουν καλή συμπεριφορά. Για να έχουν αυτό το επίπεδο φήμης και να διατηρήσουν την οικογενειακή τους μονάδα, πρέπει να κάνουν κάτι σωστά».

Ο Μπέκαμ και η Βικτόρια έκλειναν ραντεβού σε πάρκινγκ στο ξεκίνημα της σχέσης τους - Η ίδια απαντάει στο «γιατί»

Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ είναι από τα πιο διάσημα και πιο αγαπημένα ζευγάρια στο χώρο του ποδοσφαίρου αλλά και της showbiz. Μετρούν 21 χρόνια γάμου. Έχουν τέσσερα παιδιά μαζί, τον Μπρούκλιν, τον Ρώμο, τον Κρουζ και την Χάρπερ. 

Η περιουσία του εκτιμάται σε 380 εκατομμύρια στερλίνες. Η Βικτόρια Μπέκαμ αποκάλυψε ότι εκείνη και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αναγκάστηκαν να συναντηθούν σε πάρκινγκ στο ξεκίνημα της σχέσης τους να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Εριξε την σπόντα του για τον Αρτέτα ο Ποτσετίνο: «Κάποιοι ήθελαν το VAR, αλλά όταν είναι εναντίον τους λένε ότι είναι ντροπή» (vid)
PREMIER LEAGUE

09:46 - 07.11.2023

Εριξε την σπόντα του για τον Αρτέτα ο Ποτσετίνο: «Κάποιοι ήθελαν το VAR, αλλά όταν είναι εναντίον τους λένε ότι είναι ντροπή» (vid)

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο μπορεί να μην το παραδέχθηκε αλλά έριξε σπόντα για τον Μικέλ Αρτέτα, ο οποίος τελευταία έχει εκφράσει έντονα παράπονα για το VAR.

«Ο μάνατζέρ μου μου έλεγε συνέχεια "Προσπάθησε να το κρατήσεις μυστικό", έτσι συναντιόμασταν σε πάρκινγκ. Δεν είναι τόσο άσχημο όσο ακούγεται».