Η ερωμένη του Μπέκαμ μιλάει για τη στιγμή που τον είδε με άλλη στο κρεβάτι

Η ερωμένη του Μπέκαμ μιλάει για τη στιγμή που τον είδε με άλλη στο κρεβάτι

Sportal newsroom 14:04 - 23.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:05 - 23.10.2023

Η Ρεμπέκα Λος, η οποία φέρεται να είχε σχέση με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ στις αρχές της δεκαετίας του 2000, αποκάλυψε ότι τον είχε πιάσει με άλλη γυναίκα.

Νέες αποκαλύψεις για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και τη σύζυγό του Βικτόρια, φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Ρεμπέκα Λος.

Το μοντέλο από την Ισπανία, που φέρεται να είχε σχέση με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ στις αρχές της δεκαετίας του 2000, στις νέες του αποκαλύψεις μίλησε για ένα πάρτι στο οποίο παρευρέθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου του 2003 στο σπίτι του Βραζιλιάνου επιθετικού Ρονάλντο σε μια συνοικία της βόρειας Μαδρίτης.

Σε εκείνο το πάρτι του Ρονάλντο η Λος αποκάλυψε ότι τον βρήκε «κρυμμένο στο βάθος του κήπου» να συνομιλεί με ένα εντυπωσιακό μοντέλο. «Αυτό πόνεσε», θυμάται η Ρεμπέκα. Η νύχτα της, όμως, έμελλε να γίνει ακόμα πιο... άσχημη, όταν χτύπησε το κινητό της και στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν η Βικτόρια Μπέκαμ, η οποία έψαχνε τον σύζυγό της.

«Ήταν αναστατωμένη, γιατί τηλεφωνούσε στον Ντέιβιντ και εκείνος δεν απαντούσε», λέει. «Της είπα ότι δεν ήξερα πού ήταν… Και μου είπε, 'Μην το κλείσεις, πήγαινε να τον βρειςι», προσθέτει η Ρεμπέκα.

«Της είπα εντάξει, αλλά ήταν λίγο άβολο. Μπήκα στο σπίτι και ανέβηκα τις σκάλες και είδα τους δύο σωματοφύλακες του Ντέιβιντ έξω από μια πόρτα», συνεχίζει την αφήγησή της η Ρεμπέκα Λος, ενώ περιγράφει ότι ψιθύρισε δείχνοντας το τηλέφωνο «Είναι η Βικτόρια!».

«Αυτός [ένας από τους σωματοφύλακες] εξαφανίστηκε», προσθέτει. «Όταν επέστρεψε, ο Ντέιβιντ ήταν μαζί του. Εγώ μπορούσα να δω το μοντέλο στο βάθος ξαπλωμένο στο κρεβάτι. Μπορούσα να δω ότι ήταν σε ένα υπνοδωμάτιο. Βούρκωσα και απλώς τον κοίταξα, του έδωσα το τηλέφωνο και είπα 'η γυναίκα σου'».

Ο Μπέκαμ μίλησε σιγά στη γυναίκα του και μετά έδωσε στη Ρεμπέκα το τηλέφωνό της. «Ήμουν τόσο πληγωμένη», θυμάται. «Ήταν απλώς αυτό το απαίσιο συναίσθημα και σκέφτηκα από μέσα μου, 'ηλίθια, ανόητη'».