Μπέλιγχαμ: «Είμαι συγκινημένος για το βραβείο του Golden Boy - Δεν είμαι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου αλλά παίζω στην καλύτερη ομάδα»

Τζουντ Μπέλιγχαμ

i

©printscreen

Μπέλιγχαμ: «Είμαι συγκινημένος για το βραβείο του Golden Boy - Δεν είμαι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου αλλά παίζω στην καλύτερη ομάδα»

Κώστας Τσιακλής 23:08 - 04.12.2023 / Ανανεώθηκε: 23:10 - 04.12.2023

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ έλαβε το βραβείο του Golden Boy και δήλωσε συγκινημένος για αυτό το γεγονός. Ο νεαρός μέσος δεν θεωρεί τον εαυτό του τον καλύτερο παίκτη του κόσμου αλλά είπε πως αγωνίζεται στην καλύτερη ομάδα, Ρεάλ Μαδρίτης.

Τον προηγούμενο μήνα ο Τζουντ Μπέλιγχαμ αναδείχθηκε από την ψηφοφορία του «Tuttosport» ως ο νικητής του βραβείου Golden Boy 2023. Αυτός ο τίτλος απονέμεται στον κορυφαίο παίκτη κάτω των 21 ετών.

Το βράδυ της Δευτέρας (04/12) ο Άγγλος μέσος έλαβε το βραβείο του σε μια φαντασμαγορική τελετή. Μετά την απονομή ο Μπέλιγχαμ παραχώρησε δηλώσεις και είπε πως είναι συγκινημένος και περήφανος για αυτόν τον τίτλο. Επίσης ανέφερε πως δεν πιστεύει ότι είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο ωστόσο αγωνίζεται στην καλύτερη ομάδα, τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα ο Μπέλιγχαμ σχολίασε: «Καλό βράδυ σε όλους, ευχαριστώ για αυτή τη βραδιά, για αυτό το υπέροχο γεγονός και αυτή τη φιλοξενία, είμαι συγκινημένος και περήφανος που παίρνω αυτό το βραβείο. Από τα τμήματα υποδομής της Μπέρμιγχαμ μέχρι σήμερα, είχα πάντα στο μυαλό μου να έχω το δικό μου στιλ και να εξελίσσομαι. Ήμουν πολύ τυχερός στην καριέρα μου, συνάντησα μεγάλους παίκτες που με βοήθησαν να εξελιχτώ και έμαθα από αυτούς.

Εάν είμαι εγώ ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο; Δεν το πιστεύω, πραγματικά όχι, αυτό που μετράει για μένα είναι να βοηθάω τους συμπαίκτες μου, να παίζω για την Ρεάλ, τον καλύτερο σύλλογο στον κόσμο. Στα παιδιά λέω πως δεν είναι σημαντικό να είμαστε τέλειοι, αλλά να προσπαθούμε πάντα να βοηθάμε τους άλλους και να προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε, είναι μεγάλη ευθύνη να αποτελείς πρότυπο».

Ο Μπέλιγχαμ έχει ένα πρόβλημα στην Ισπανία και είναι πολύ σοβαρό: «Ξέρω ότι έχω απογοητεύσει τον Αντσελότι»
LA LIGA

15:54 - 04.12.2023

Ο Μπέλιγχαμ έχει ένα πρόβλημα στην Ισπανία και είναι πολύ σοβαρό: «Ξέρω ότι έχω απογοητεύσει τον Αντσελότι»

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ σε συνέντευξή του στην Tuttosport αναφέρθηκε στην πορεία του στη Ρεάλ Μαδρίτης και στον λόγο που έχει απογοητεύσει έως τώρα τον προπονητή του Κάρλο Αντσελότι.

Ο Μπέλιγχαμ βρίσκεται στη Ρεάλ Μαδρίτης από το περασμένο καλοκαίρι, όταν και αποκτήθηκε από την Μπορούσια Ντόρτμουντ με ένα ποσό που υπερέβαινε τα 100 εκατομμύρια ευρώ. Το ξεκίνημα του είναι άκρως εντυπωσιακό αφού σε 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, μετράει 15 γκολ και τέσσερις ασίστ. Αυτός ο απολογισμός έχει σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ των «μερένγκες».