Νέο πρόβλημα στη Ρεάλ - Εκτός για το υπόλοιπο του 2023 ο Καρβαχάλ

Ντάνι Καρβαχάλ

i

©Intime

Νέο πρόβλημα στη Ρεάλ - Εκτός για το υπόλοιπο του 2023 ο Καρβαχάλ

Κώστας Τσιακλής 16:51 - 04.12.2023 / Ανανεώθηκε: 16:52 - 04.12.2023

Ο Ντάνι Καρβαχάλ είναι το νεότερο όνομα που μπαίνει στη μακρά λίστα των τραυματιών της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ακόμα ένα πρόβλημα έρχεται να προστεθεί στα ήδη υπάρχων που έχει να αντιμετωπίσει ο Κάρλο Αντσελότι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσαν οι «μερένγκες» ο Ντάνι Καρβαχάλ πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα στο πέλμα του αριστερού του ποδιού. Στην ανακοίνωση δεν αναφέρεται η περίοδος της απουσίας του ωστόσο ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, κάνει λόγο πως ο Ισπανός μπακ θα χάσει το υπόλοιπο του 2023.

Αν αυτό το σενάριο επιβεβαιωθεί τότε ο Καρβαχάλ θα απουσιάσει από τα παιχνίδια με Ρεάλ Μπέτις (09/12), Ουνιόν Βερολίνου (12/12), Βιγιαρεάλ (17/12) και Αλαβές (21/12). Επίσης ανοικτό είναι και το ενδεχόμενο ο 31χρονος να χάσει και το πρώτο ματς του 2024 (με τη Μαγίορκα) καθώς ο Ρομάνο αναφέρει πως ο Καρβαχάλ είναι αποφασισμένος να επιστρέψει στην αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης για το Σούπερ Καπ Ισπανίας.

Η ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης για τον τραυματισμό του Καρβαχάλ αναφέρει: «Μετά τις εξετάσεις που έγιναν από τις ιατρικές υπηρεσίες της Ρεάλ Μαδρίτης, ο ποδοσφαιριστής μας, Ντάνι Καρβαχάλ, διαγνώστηκε με τραυματισμό στο πέλμα του αριστερού του ποδιού». 

Υπενθυμίζουμε ότι εκτός δράσης για την Ρεάλ Μαδρίτης είναι επίσης οι μακροχρόνια τραυματίες Έντερ Μιλιτάο και Τιμπό Κουρτουά αλλά και οι Εντουάρντο Καμαβινγκά, Αουρελιέν Τσουαμενί και Βινίσιους Τζούνιορ. Αντιθέτως πρόσφατα επέστρεψε στις προπονήσεις ο Κέπα ενώ σύντομα θα επιστρέψει στη διάθεση του Κάρλο Αντσελότι και ο Λούκα Μόντριτς.

Ο Μπέλιγχαμ έχει ένα πρόβλημα στην Ισπανία και είναι πολύ σοβαρό: «Ξέρω ότι έχω απογοητεύσει τον Αντσελότι»
LA LIGA

15:54 - 04.12.2023

Ο Μπέλιγχαμ έχει ένα πρόβλημα στην Ισπανία και είναι πολύ σοβαρό: «Ξέρω ότι έχω απογοητεύσει τον Αντσελότι»

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ σε συνέντευξή του στην Tuttosport αναφέρθηκε στην πορεία του στη Ρεάλ Μαδρίτης και στον λόγο που έχει απογοητεύσει έως τώρα τον προπονητή του Κάρλο Αντσελότι.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα απουσιάσει ο Καρβαχάλ τη φετινή σεζόν αφού ο Ισπανός είχε λείψει στους αγώνες με Ατλέτικο Μαδρίτης και Ουνιόν Βερολίνου στα μέσα Σεπτεμβρίου. Το κενό του στα επόμενα ματς θα καλύψει πιθανότατα ο Λούκας Βάσκεθ.