Προανήγγειλε την επιστροφή του Μπέλιγχαμ ο Αντσελότι

Τζουντ Μπέλιγχαμ

i

Τζουντ Μπέλιγχαμ/© Quality Sport Images /Getty Images

Προανήγγειλε την επιστροφή του Μπέλιγχαμ ο Αντσελότι

Στέλιος Βαρδάκης • 17:15 - 01.03.2024 / Ανανεώθηκε: 12:40 - 23.05.2024

Θετικά νέα για τη Ρεάλ Μαδρίτης καθώς έτοιμος να επιστρέψει στην δράση είναι ο Τζουντ Μπέλιγχαμ μετά τον τραυματισμό του, όπως επιβεβαίωσε και ο Κάρλο Αντσελότι.

Η επιστροφή του Τζουντ Μπέλιγχαμ στη δράση είναι γεγονός. Αυτό επιβεβαίωσε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος δήλωσε ότι ο Άγγλος χαφ είναι έτοιμος στο 100%

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός προπονητής στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του επερχόμενου εκτός έδρας ματς με την Βαλένθια, ανέφερε: «Είναι 100% έτοιμος. Δεν έχει πολλές προπονήσεις ακόμα αλλά σε ατομικό επίπεδο τα πάει πολύ καλά με τον αστράγαλό του. Είναι δυνατός και θα παίξει αύριο».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Άγγλος χαφ είχε τραυματιστεί στο ματς με τη Χιρόνα, στο οποίο μάλιστα είχε σκοράρει δύο φορές στη νίκη της Ρεάλ με 4-0. Ο τραυματισμός ήταν στον αστράγαλο και τον ανάγκασε να μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες.

Ο 20χρονος μέσος πραγματοποιεί μία πολύ καλή πρώτη σεζόν με την «βασίλισσα» καθώς έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε 29 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 20 γκολ και 8 ασίστ.

Είναι με διαφορά ο πιο επιδραστικός παίκτης της Ρεάλ, όπως φαίνεται και στα στατιστικά του, ενώ μπορεί βάση αποτελεσμάτων η ισπανική ομάδα να τα κατάφερε αρκετά καλά το διάστημα αυτό, όμως η απουσία του ήταν εμφανής κυρίως στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.