Ζιντάν: Αυτές είναι οι τρεις ομάδες που θα ήθελε να προπονήσει ο 51χρονος τεχνικός

Ζιντάν

i

© Intime

Ζιντάν: Αυτές είναι οι τρεις ομάδες που θα ήθελε να προπονήσει ο 51χρονος τεχνικός

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:51 - 01.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:52 - 01.03.2024

Το μέλλον του Ζινεντίν Ζιντάν, η αποκάλυψη του πρώην συμπαίκτη του και οι τρεις ομάδες που έχει στην... καρδιά του.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει μια εξαιρετική καριέρα ως προπονητής, καθώς ήταν ο «αρχιτέκτονας» της Ρεάλ Μαδρίτης σε δύο θητείες, πρώτα από το 2016 έως το 2018 και στη συνέχεια από το 2019 έως το 2021. Στον πάγκο της «Βασίλισσας» κατέκτησε πολλούς τίτλους, κυρίως τρία συνεχόμενα τρόπαια Champions League και δύο πρωταθλήματα Ισπανίας. Από το 2021 μέχρι και σήμερα, ο 51χρονος τεχνικός παραμένει δίχως ομάδα αλλά... περιζήτητος.

Κατά διαστήματα έχουν κυκλοφορήσει πολλά δημοσιεύματα που τον θέλουν ως τον επόμενο προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της Γιουβέντους και της Εθνικής Γαλλίας, ωστόσο δεν έχει υπάρξει κάποια οριστική εξέλιξη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Discovery+ ο πρώην συμπαίκτης του Τόμας Γκράβεσεν, αποκάλυψε μία συνομιλία που είχε μαζί του πριν δύο χρόνια σχετικά με το μέλλον του και τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας.

«Μίλησα με τον Ζιντάν στη Μαδρίτη πριν από δύο χρόνια και μου είπε ότι υπάρχουν μόνο τρεις προτάσεις που θα ήθελε να δεχτεί. Και είναι η Μαρσέιγ, η Ρεάλ Μαδρίτης ξανά και η Εθνική Γαλλίας. Ήμασταν στη Μαδρίτη πριν από δύο χρόνια και μου είπε ακριβώς αυτό. Τον ρώτησα επίσης αν ήταν πρόθυμος να προπονήσει ξανά. Και εκεί μου είπε ότι υπήρχαν δυνατότητες μόνο για αυτούς τους τρεις», ανέφερε μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος Δανός ποδοσφαιριστής.