Μένει τελικά στην Αλ Ιτιχάντ ο Μπενζεμά

Καρίμ Μπενζεμά

i

©Photo by Yasser Bakhsh/Getty Images/Ideal Images

Μένει τελικά στην Αλ Ιτιχάντ ο Μπενζεμά

Στέλιος Βαρδάκης • 23:00 - 30.01.2024

Με την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να ολοκληρώνεται τις επόμενες ώρες ο Καρίμ Μπενζεμά φαίνεται πως θα μείνει τελικά στην Σαουδική Αραβία και την Αλ Ιτιχάντ.

Τέλος μπαίνει όπως φαίνεται στο «σήριαλ» του Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος σούπερ σταρ φαίνεται ότι θα παραμείνει στην Αλ Ιτιχάντ, με την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να είναι ανοιχτή ακόμα για λίγες ώρες. 

Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης πήγε στην Σαουδική Αραβία το καλοκαίρι του 2023 και υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την Αλ Ιτιχάντ. Συνολικά, έχει καταγράψει 12 γκολ σε 20 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις αλλά δέχθηκε έντονη κριτική από οπαδούς της ομάδας λόγω συνεχόμενων κακών εμφανίσεων. Μάλιστα, εξαιτίας αυτού διέγραψε και το προφίλ του στο Instagram.

Ο ποδοσφαιριστής απουσίαζε από τις προπονήσεις της ομάδας κατά τη διάρκεια της πρόσφατης διακοπής της Σαουδικής Αραβίας στα μέσα της σεζόν, φεύγοντας για διακοπές χωρίς άδεια, προτού παρουσιαστεί καθυστερημένα πίσω στην ομάδα.

Η Αλ Ιτιχάντ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 7η θέση της βαuμολογίας της Saudi Pro League (πέρυσι κατέκτησε τον τίτλο) και έχασε τα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος πριν από τη διακοπή. Επιστρέφει στη δράση στις 4 Φεβρουαρίου με τον προημιτελικό του King's Cup απέναντι στην Αλ Φαϊσαλί.

Η Σαουδική Αραβία σκέφτεται να διοργανώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2034 το καλοκαίρι παρά τη θερμοκρασία των 50 βαθμών Κελσίου
WORLD CUP

08:48 - 09.12.2023

Η Σαουδική Αραβία σκέφτεται να διοργανώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2034 το καλοκαίρι παρά τη θερμοκρασία των 50 βαθμών Κελσίου

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο η Σαουδική Αραβία να διοργανώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2034, καλοκαίρι παρά τη θερμοκρασία των 50 βαθμών Κελσίου.

Ο Μπενζεμά αποτέλεσε «μήλον της έριδος» για πολλές ευρωπαϊκές ομάδες όπως η Άρσεναλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και η Λυών «ψάχτηκε» για την περίπτωσή του και τον επαναπατρισμό στην ομάδα που τον ανέδειξε. Ωστόσο, αν και ίδιος θα ήθελε να επιστρέψει στην Ευρώπη, δεν βρέθηκε η χρυσή τομή για να λυθεί το συμβόλαιό του και να επιστρέψει στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο.