Μπέος: «Μην ξεχνάμε ποιοι υποδέχονταν, όταν είχαν ανάγκη, στα γραφεία τους τον κ. Κούγια»

Αχιλλέας Μπέος

i

©Intime

Μπέος: «Μην ξεχνάμε ποιοι υποδέχονταν, όταν είχαν ανάγκη, στα γραφεία τους τον κ. Κούγια»

Sportal newsroom 12:56 - 10.03.2024 / Ανανεώθηκε: 12:59 - 10.03.2024

Ο ιδιοκτήτης του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος εξήγησε τον λόγο που επέλεξε τον Αλέξη Κούγια για την υπεράσπισή του για την υπόθεση Τεττέι.

Αλλαγή στη νομική εκπροσώπηση του Αχιλλέα Μπέου υπήρξε για την υπόθεση Τεττέι. Ο Αλέξης Κούγιας συγκεκριμένα θα είναι μέλος της νομικής ομάδας του ιδιοκτήτη του Βόλου, ο οποίος μέσω μιας ανάρτησής του ξεκαθάρισε τον λόγο πίσω από την απόφαση αυτή.

Ο λόγος λοιπόν που τον επέλεξε είναι οι νομικές του ικανότητες, για τον πόλεμο που δέχεται ο Βόλος, σύμφωνα με τον ίδιο.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Για τους φίλους της μεγάλης ομάδας του Βόλου, της ΠΑΕ Βόλος, και μόνο, και όχι για τα τρολ και τους μονίμως σε απογοήτευση και πένθος τελούντες οπαδούς άλλων ομάδων, μια ακόμη ξεκάθαρη διευκρίνιση. Η συνεργασία μας με τον κ. Κούγια έγινε για συγκεκριμένο λόγο και με αποκλειστικό σκοπό την προστασία της ομάδας μας από τον πόλεμο που δέχεται. Επειδή ακριβώς θεωρούμε ότι οι νομικές του ικανότητες μπορούν να αποδειχθούν χρήσιμες στον αγώνα μας.

Όλα τα υπόλοιπα, που όσοι κατά το κοινώς λεγόμενο έχουν μια απλή έστω μυρωδιά από το ελληνικό ποδόσφαιρο, ξέρουν και από που εκπορεύονται και που στοχεύουν, δεν μας αφορούν. Άλλοι σε γνωστής διεύθυνσης γραφεία κάνουν τις κατ’ ιδίαν συναντήσεις, σχεδιάζουν και επιχειρούν να χειραγωγήσουν τις εξελίξεις. Εμείς, ως Βόλος, ανοιχτά, καθαρά και στο φως δίνουμε τον αγώνα μας, προς όφελος της ομάδας και της πόλης μας.

ΥΓ. Και ας μην ξεχνάμε ποιοι υποδέχονταν, όταν είχαν ανάγκη, στα γραφεία τους τον κ. Κούγια... όχι εμείς, πάντως…».