Ρέμπιτς διετίας στην Μπεσίκτας

Άντε Ρέμπιτς

i

©SS Twitter

Ρέμπιτς διετίας στην Μπεσίκτας

Η Μπεσίκτας ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Άντε Ρέμπιτς. ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα.

Δεν είναι μόνο η Γαλατάσαραϊ και η Φενέρμπαχτσε που κάνουν μεγάλες μεταγραφικές κινήσεις στο τούρκικο πρωτάθλημα. Η Μπεσίκτας ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Άντε Ρέμπιτς, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα. 

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, ο Κροάτης διεθνής υπέγραψε ένα «χρυσό» συμβόλαιο, με ετήσιες απολαβές 2,5 εκατομμύρια ευρώ, πριμ υπογραφής 280 χιλιάδων ευρώ, ενώ θα λαμβάνει και 100 χιλ. ευρώ για κάθε συμμετοχή του.

O 29χρονος ποδοσφαιριστής αποχώρησε από τη Μίλαν μετά από τέσσερα χρόνια παροσίας στον ιταλικό σύλλογο, με τον οποίο πραγματοποίησε 123 εμφανίσεις, 29 γκολ, 17 ασίστ, ενώ επίσης κατέκτησε το Σκουντέτο της σεζόν 2021-22. 

Στην τελευταία του σεζόν στο «Σαν Σίρο» είχε καταγράψει 31 εμφανίσεις, πετυχαίνοντας τρία γκολ και μοιράζοντας δυο ασίστ. Θυμίζουμε πως στο παρελθόν ο Ρέμπιτς έχει φορέσει τις φανέλες των Χάιντουκ, Φιορεντίνα, Λειψία, Βερόνα και Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Έτσι, οι τουρκικές ομάδες συνεχίζουν να μεταγραφικά «μπαμ», αφού να θυμίσουμε ότι η Γαλατασαράι έχει κλείσει τους Γουίλφριντ Ζαχά, Μάουρο Ικάρντι, Ανχελίνο, ενώ η Φενέρμπαχτσε έχει ανακοινώσει μεταξύ άλλων τους Έντιν Τζέκο και Ντούσαν Τάντιτς. Μάλιστα ο Ρέμπιτς έγινε το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα της Μπεσίκτας το φετινό καλοκαίρι, μετά τους Αρτούρ Μαζουακού και Ζαν Ονανά από τη Λανς.