Ξεκίνημα με το... δεξί για τη Μίλαν στη Serie A κόντρα στην Μπολόνια

Ολιβιέ Ζιρού

i

©Photo by Alessandro Sabattini/Getty Images

Ξεκίνημα με το... δεξί για τη Μίλαν στη Serie A κόντρα στην Μπολόνια

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 23:42 - 21.08.2023 / Ανανεώθηκε: 23:46 - 21.08.2023

Με γκολ των Ζιρού και Πούλισικ, η Μίλαν «απέδρασε» από την έδρα της Μπολόνια (0-2) και ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στη Serie A.

Η Μίλαν επικράτησε εκτός έδρας της Μπολόνια χάρη στα γκολ των Ζιρού και Πούλισικ, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Serie A.

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι φάνηκε από το ξεκίνημα αποφασισμένη να... τελειώσει τη δουλειά και να ξεκινήσει ιδανικά το πρωτάθλημα. Μόλις στο 11ο λεπτό, οι «Ροσονέρι» άνοιξαν το σκορ με τον... συνήθη ύποπτο. Έπειτα από εξαιρετικό γύρισμα του Ρέιντερς από τα αριστερά η μπάλα στρώθηκε στον Ζιρού, με τον Γάλλο φορ να εκτελεί υποδειγματικά για το 0-1.

Δέκα λεπτά αργότερα, η Μίλαν διπλασίασε τα τέρματά της με τον Πούλισικ. Ο πρώην εξτρέμ της Τσέλσι και νέο μεταγραφικό απόκτημα των Ιταλών, συνδυάστηκε ωραία με τον Ζιρού κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με έναν «κεραυνό», διαμορφώνοντας το 0-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αρκετά, με τους φιλοξενούμενους να διαχειρίζονται το προβάδισμά τους χωρίς να αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες. Από την άλλη η Μπολόνια προσπάθησε να βρει το γκολ που θα την έβαζε και πάλι στο ματς, ωστόσο δεν τα κατάφερε απέναντι στην εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία των Μιλανέζων.

Λίγο νωρίτερα, Τορίνο και Κάλιαρι κοντραρίστηκαν στο «Στάντιο Ολίμπικο ντι Τορίνο», σε μία αναμέτρηση δίχως πολλές ευκαιρίες. Οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ όμως τα βρήκαν... σκούρα στο επιθετικό κομμάτι, με αποτέλεσμα να μείνουν «άσφαιρες» (0-0).

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ SERIE A

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (2ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ