Νίκη με ανατροπή για την Μπολόνια που έφτασε ξανά την τετράδα
i

©Photo by Alessandro Sabattini/Getty Images

Νίκη με ανατροπή για την Μπολόνια που έφτασε ξανά την τετράδα

Δημήτρης Χούπης 23:38 - 03.02.2024 / Ανανεώθηκε: 23:39 - 03.02.2024

Η Μπολόνια επικράτησε με ανατροπή με 4-2 της Σασσουόλο για την 23η αγωνιστική της Serie A και ανέβηκε στην πέμπτη θέση, όντας ισόβαθμη με την τέταρτη Αταλάντα.

Η Μπολόνια έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 4-2 της Σασσουόλο και έφτασε την τέταρτη Αταλάντα, που αγωνίζεται αύριο (4/2) κόντρα στη Λάτσιο

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα και πήραν το προβάδισμα σχετικά νωρίς στο παιχνίδι. Στο 13ο λεπτό o Σκορπούσκι έκανε ένα μεγάλο λάθος, αφού έδωσε την μπάλα σε αντίπαλο και ο Θόρστβεντ άνοιξε το σκορ για τη Σασσουόλο

Στη συνέχεια η Μπολόνια πίεσε και βρήκε την ισοφάριση, με τον Βίτι ο οποίος στο 24' έβαλε καταλάθος την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Ωστόσο αυτό δεν ήταν το μόνο γκολ στο πρώτο μέρος. Η ομάδα του Ντιονίσι Ασέσιο πήρε και πάλι το προβάδισμα δέκα λεπτά μετά με τον Βολπάτο, ο οποίος με ένα ωραίο φαλτσαριστό σουτ έκανε το 1-2. 

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Τιάγκο Μότα, που είδε το ματς από τις κερκίδες, ανέβασε ρυθμό για να βρει ξανά το γκολ της ισοφάρισης, που το πέτυχε στο 73'. Ο Κρίστιανσεν έβγαλε μια σέντρα και ο Φαμπιάν «νίκησε» τους πάντες στον αέρα για το 2-2. Οι γηπεδούχοι ωστόσο βρήκα και τρίτο τέρμα με τον Φέργκιουσον στο 83' ο οποίος με ένα ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-2. Ο Σαλεμάκερς διαμόρφωσε το τελικό 4-2 στο 87ο λεπτό. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ