«Επτάψυχη» Μπόρνμουθ, έχανε με τρία γκολ στο ημίχρονο και όμως πήρε επίκη νίκη απέναντι στη Λούτον

«Επτάψυχη» Μπόρνμουθ, έχανε με τρία γκολ στο ημίχρονο και όμως πήρε επίκη νίκη απέναντι στη Λούτον

Πάνος Κορομηλάς 23:35 - 13.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:44 - 13.03.2024

Η Μπόρνμουθ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-0 στο ημίχρονο από τη Λούτον, όμως επέστρεψε από την «κόλαση» και έκανε ολική ανατροπή, παίρνοντας τελικά τη νίκη με 4-3.

Απίστευτο ματς στο Μπόρνμουθ, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τη Λούτον για την εμβόλιμη 17η αγωνιστική της Premier League. Οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν με 3-0 στο ημίχρονο, έδειχναν πως έχουν «κλειδώσει» τους τρεις βαθμούς, όμως η ομάδα του Ιραόλα έκανε την ολική ανατροπή στο δεύτερο μέρος και επικράτησε με 4-3.

Έφτασε έτσι τους 35 βαθμούς, αφήνοντας τη Λούτον με την απογοήτευση πως έχασε ένα ματς που μέχρι το 45' έμοιαζε δικό της.

Άκρως αποτελεσματικοί οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος, μπορεί να μην είχαν πολλές ευκαιρίες, όμως πέτυχαν τρία γκολ και έδειχναν πως θα πάρουν ένα άνετο «διπλό». Δε μπήκαν όμως ποτέ στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν και πέτυχαν τέσσερα γκολ μέσα σε 33 λεπτά, κάνοντας ένα απίθανο comeback.

Ο Τσονγκ άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό και ο Ογκμπένε διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του στο 31'.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Μπάρκλεϊ έφυγε στην πλάτη της άμυνας και έκανε το 3-0 με δυνατό σουτ.

Μετά την ανάπαυλα όμως όλα άλλαξαν. Η Μπόρνμουθ πίεσε πολύ και έκλεισε τους φιλοξενούμενους στα «καρέ» τους.

Σολάνκε, Ζαμπάρνι και Σεμένιο είχαν φέρει το ματς στα ίσα μέχρι το 65', με τον Γκανέζο χαφ να ολοκληρώνει την ολική ανατροπή με δεύτερο προσωπικό τέρμα επτά λεπτά πριν το φινάλε.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ