Οι πανηγυρισμοί της κόρης του Τερίμ μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού (vid)

Οι πανηγυρισμοί της κόρης του Τερίμ μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:34 - 18.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:39 - 18.01.2024

Η κόρη του Φατίχ Τερίμ, Μπους πανηγύρισε την πρόκριση του Παναθηναϊκού στα πέναλτι επί του Ολυμπιακού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Παναθηναϊκός πήρε την πρόκριση στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» επί του Ολυμπιακού στα πέναλτι (7-6) και συνεχίζει στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. 

Οι δύο ομάδες σε 120 λεπτά δεν πέτυχαν γκολ, όμως στα πέναλτι στη ρωσική ρουλέτα η μπίλια έκατσε στους πράσινους μετά το άστοχο πέναλτι του Μαντί Καμαρά.

Ο Παναθηναϊκός θα βρει απέναντι του στα προημιτελικά τον Ατρόμητο και αν περάσει στα ημιτελικά τότε θα συγκρουστεί με τον ΠΑΟΚ ο οποίος βρίσκεται με το ένα πόδι ήδη στα ημιτελικά της διοργάνωσης μετά το 4-0 επί του Πανσερραϊκού.

Μάλιστα την πρόκριση αυτή πανηγύρισε και η κόρη του Φατίχ Τερίμ Μπους, η οποία ανάρτησε στα social media ένα βίντεο, στο οποίο δείχνει το χαμένο πέναλτι του Καμαρά, αλλά και τους πανηγυρισμούς των πράσινων μετά την επική πρόκριση.  

Η Μπους Τερίμ είναι ιδιαίτερα δημοφιλής με 1,8 εκατ. followers στο instagram. H Μπους έχει γεννηθεί στις 21 Αυγούστου 1990, είναι youtyber, είναι παντρεμένη με τον Βόλκαν Μπαχτσεκαπιλί με τον οποίο έχει αποκτήσει κι έναν γιο, τον Νιλ Μπαχτσεκαπιλί.

Το ντεμπούτο του Ακαϊντίν με τα «πράσινα» και η παρομοίωση με τον Λεβαντόφσκι (pic)

Το ντεμπούτο του Ακαϊντίν με τα «πράσινα» και η παρομοίωση με τον Λεβαντόφσκι (pic)

Ο Σαμέτ Ακαϊντίν πραγματοποίησε την παρθενική του εμφάνιση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό ως επιθετικός και ο Χουάνκαρ δεν έχασε την ευκαιρία να τον τρολάρει στα social media.

Δείτε το σχετικό βίντεο: