Διέλυσε την Μπράιτον και... φουλάρει για τον τίτλο η Σίτι!

Διέλυσε την Μπράιτον και... φουλάρει για τον τίτλο η Σίτι!

Sportal newsroom 23:55 - 25.04.2024 / Ανανεώθηκε: 23:59 - 25.04.2024

Πάρτι μέσα στο «Φάλμερ» έκανε η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία επικράτησε της Μπράιτον με 4-0 και... φώναξε πως έχει τον πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα της Premier League.

Μετά τον πικρό αποκλεισμό στο Champions League από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι η Μάντσεστερ Σίτι έχει βάλει στόχο να κάνει το νταμπλ. Και αφού έκανε το σημαντικό βήμα στο Κύπελλο, παίρνοντας την πρόκριση στον τελικό μετά το 1-0 επί της Τσέλσι, γύρισε στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, όπου πήρε την εκτός έδρας νίκη επί της Μπράιτον με 4-0 για το εξ αναβολής παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής της Premier League.

Πλέον, οι «πολίτες» βρίσκονται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του αγγλικού πρωταθλήματος με 76 βαθμούς και στο -1 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ. Όμως έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο, το οποίο αν το πάρουν θα σκαρφαλώσουν στην κορυφή και μετά θα μένουν τέσσερις αναμετρήσεις, προκειμένου να σηκώσουν την κούπα για τέταρτη σερί χρονιά.

Γιατί ο Ονάνα δεν τιμωρήθηκε παρά το γεγονός ότι δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες - Η διαφορά με τον Εμιλιάνο Μαρτίνες (vid)
PREMIER LEAGUE

09:05 - 22.04.2024

Γιατί ο Ονάνα δεν τιμωρήθηκε παρά το γεγονός ότι δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες - Η διαφορά με τον Εμιλιάνο Μαρτίνες (vid)

Ο Αντρέ Ονάνα δεν αποβλήθηκε από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, παρά το γεγονός ότι δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες εναντίον της Κόβεντρι Σίτι.

Στα του ματς, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο. Η αρχή έγινε στο 17ο λεπτό, όταν ο Ντε Μπρόινε μετά από σέντρα του Γουόκερ σκόραρε με κεφαλιά για το 1-0. Έπειτα από εννέα λεπτά ο Φόντεν με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-0, ενώ στο 34' ο Άγγλος άσος ξαναχτύπησε, γράφοντας το 3-0.

Στην επανάληψη, με τους φιλοξενούμενους να έχουν κάνει τη δουλειά ουσιαστικά, ο ρυθμός έπεσε αρκετά. Ωστόσο, ο Άλβαρες στο 62ο λεπτό έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 29ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: