Ανακοινώθηκε από τη Χάιντουκ ο Μπρέκαλο που συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό

Ανακοινώθηκε από τη Χάιντουκ ο Μπρέκαλο που συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό

Άγγελος Φραγκισκάτος 11:26 - 30.01.2024 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 30.01.2024

H Χάιντουκ Σπλιτ ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιόσιπ Μπρέκαλο με την μορφή δανεισμού από τη Φιορεντίνα.

Ο Γιόσιπ Μπρέκαλο συνδέθηκε με δημοσιεύματα από την Ιταλία για τον Ολυμπιακό, όμως εν τέλει επέστρεψε στην πατρίδα του.

Συγκεκριμένα ο Κροάτης ποδοσφαιριστής ανακοινώθηκε από την Χάιντουκ Σπλιτ με την μορφή δανεισμού από τη Φιορεντίνα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπρέκαλο είχε φτάσει κοντά στο να ενταχθεί στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ (ομάδα στην οποία ξεκίνησε την καριέρα του), όμως η περίπτωσή του δεν προχώρησε. 

Η Χάιντουκ των Λιβάγια, Σάρλια, Οφόε και Κλεϊνχέισλερ ισοβαθμεί στην κορυφή του πρωταθλήματος Κροατίας με τη Ριέκα στους 41 πόντους. Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Μίσλαβ Κάρογλαν ενισχύθηκε στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου με τους Κάλινιτς και Πέρισιτς

O Μπρέκαλο αγωνίζεται στη Φιορεντίνα από τον Ιανουάριο του 2023, όταν εκείνη τον απέκτησε από την γερμανική Βόλφσμπουργκ έναντι 1.70 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ το συμβόλαιο που έχει με την ιταλική ομάδα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2026. 

Τη φετινή σεζόν ο Κροάτης έχει καταγράψει 18 εμφανίσεις με την ομάδα του Βιντσέντσο Ιταλιάνο και έχει μόλις 1 γκολ στο ενεργητικό του. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ενώ μεταξύ άλλων έπαιξε σε Στουτγκάρδη και Τορίνο.

Συνολικά στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 246 ματς, έχοντας 37 γκολ και 24 ασίστ. Είναι επίσης διεθνής με την εθνική ομάδα της Κροατίας, μετρώντας 35 συμμετοχές και 4 γκολ με το εθνόσημο.