Θέλει μόνο Γιουβέντους ο Μπρέμερ - Aπορρίπτει την Premier League

Μπρέμερ

i

©printscreen

Θέλει μόνο Γιουβέντους ο Μπρέμερ - Aπορρίπτει την Premier League

Κωνσταντίνος Ζήκος 16:35 - 01.08.2023 / Ανανεώθηκε: 16:36 - 01.08.2023

Αρνητικός στο ενδεχόμενο να φύγει από τη Γιουβέντους για οποιαδήποτε ομάδα της Premier League, παρουσιάζεται ο Βραζιλιάνος στόπερ Μπρέμερ, δηλώνοντας πως «θέλει να παραμείνει στη κορυφαία ομάδα της Ιταλίας».

O 26χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός της «Γηραιάς Κυρίας» , όπως δήλωσε στη gazzetta dello sport, «η Premier League είναι ένα σημαντικό πρωτάθλημα, αλλά θέλω να μείνω στη Γιουβέντους, τη κορυφαία ομάδα της Ιταλίας. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον, αλλά αυτή τη στιγμή σκέφτομαι μόνο τη Γιουβέντους και θέλω να τα πάω καλά εδώ.

Το όνομα του Μπρέμερ είναι ψηλά στη λίστα ομάδων όπως η Τσέλσι, η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και η Τότεναμ, αλλά η αποχώρηση του τη δεδομένη στιγμή δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Ήδη, η Τσέλσι μοιάζει να αποχωρεί από τη διεκδίκηση του αφού ανακοίνωσε για την ίδια θέση τον Ντισασί από την Μονακό.

Κατέγραψε 43 συμμετοχές στην μια σεζόν παραμονής του στην Ιταλία, σημειώνοντας 5 γκολ και μια ασιστ. Παρά το γεγονός μάλιστα της τιμωρίας της Γιουβέντους από τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα για την σεζόν 2023-2024, δεν δείχνει να δελεάζεται ούτε από το κορυφαίο πρωτάθλημα της Premier League, ούτε από τη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League που του παρέχουν οι ενδιαφερόμενες ομάδες.

«Δεν θέλουμε τον Λουκάκου», οπαδοί της Γιουβέντους ενάντια στην μεταγραφή του Βέλγου στη «Γηραιά Κυρία» (vid)
SERIE A

14:49 - 17.07.2023

«Δεν θέλουμε τον Λουκάκου», οπαδοί της Γιουβέντους ενάντια στην μεταγραφή του Βέλγου στη «Γηραιά Κυρία» (vid)

Οργανωμένοι οπαδοί της Γιουβέντους, εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους κι εξαπέλυσαν πυρά εναντίον του Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος φαίνεται πως βρίσκεται σε συζητήσεις με την «Γηραιά Κυρία» για την μεταγραφή του.

Σε κάθε περίπτωση, η Γιουβέντους θα μπορούσε να παραχωρήσει τον παίκτη με το κατάλληλο αντίτιμο, ειδικά αν αυτό αγγίζει τα 60 εκατομμύρια ευρώ και για αυτό το λόγο ήδη αναζητά πιθανούς υποψήφιους αντικαταστάτες για τη θέση του κεντρικού αμυντικού.