Μπρινιόλι για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Συνεχίζουμε τις συζητήσεις - Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα»

Αλμπέρτο Μπρινιόλι

i

Αλμπέρτο Μπρινιόλι/©Intime

Μπρινιόλι για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Συνεχίζουμε τις συζητήσεις - Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα»

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:39 - 05.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:44 - 05.11.2023

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά την εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στη Λαμία αναφέρθηκε στις συζητήσεις που γίνονται για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι παραχώρησε δηλώσεις μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού με 2-1 επί της Λαμίας και τόνισε πως οι συζητήσεις με τη διοίκηση των «πράσινων» για το νέο του συμβόλαιο συνεχίζονται και άφησε να εννοηθεί πως σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Όσα δήλωσε ο Ιταλός τερματοφύλακας του «τριφυλλιού»: 

Για τη νίκη επί της Λαμίας: «Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο. Ο αντίπαλος ήταν καλός και ενδεχομένως εμείς να μην κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι, αλλά κερδίσαμε χάρη στον χαρακτήρα μας, χάρη στην αυτοπεποίθησή μας και χάρη στις αλλαγές. Θέλω να πω ότι οι παίκτες που μπήκαν ως αλλαγή έφεραν φρεσκάδα. Όπως ο Σπόραρ στην προκειμένη περίπτωση που όχι μόνο σημείωσε το γκολ της νίκης, αλλά και σε δύο περιπτώσεις δεν επέτρεψε με τις παρεμβάσεις του να δεχτούμε γκολ».

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχει 4/4 στην επαρχία: «Οι νίκες εκτός έδρας είναι πάντοτε καλές, καθώς δεν είναι εύκολες. Από εκεί και πέρα θα έλεγα σήμερα η ομάδα στάθηκε καλά, αλλά σίγουρα χρειάζεται να βελτιωθούμε σε ορισμένα κομμάτια του παιχνιδιού. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα σήμερα είναι το σημαντικό».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του και τι πρόθεση έχει: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ουσιαστικά μιλάμε για το μέλλον. Συνεχίζουμε τις συζητήσεις αυτές. Συζητάμε ήρεμα και χωρίς κανένα πρόβλημα. Πάντοτε η ομάδα είναι πάνω από τον κάθε παίκτη».

Λογικά, «κακός» είσαι βουνό μου! Όχι τόσο, όσο ο Μανούχος...

Λογικά, «κακός» είσαι βουνό μου! Όχι τόσο, όσο ο Μανούχος...

Ο Άντραζ Σπόραρ δεν έδωσε απαντήσεις γιατί δεν χρειάζεται να απαντήσει... Ο ίδιος και στον Παναθηναϊκό ξέρουν την αξία του και ο Σλοβένος σκόραρε και έδωσε μία δύσκολη νίκη απέναντι στην εξαιρετική Λαμία. Στερώντας τις εντυπώσεις από την ανακάλυψη... αποβολής στον Αράο.

Για το αν έχει στο βάθος του μυαλού του την κλήση στην Εθνική Ιταλίας και αν το ονειρεύεται: «Αρχικά σας ευχαριστώ πολύ για την ερώτησή σας, αλλά θα το έβλεπα αδύνατο και αυτό γιατί υπάρχουν άλλοι τερματοφύλακες στην Ιταλία πιο νέοι από μένα και ενδεχομένως και καλύτεροι, οι οποίοι το αξίζουν. Σας ευχαριστώ πολύ για την ερώτησή σας, γιατί από μόνη της δείχνει ότι κάτι καλό έχω κάνει».

Sportal Sunday Live με Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και ρεπορτάζ για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

https://www.youtube.com/watch?v=rM6w1l_OGm8

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!