Γκολ και θέαμα στην ισόπαλη ματσάρα μεταξύ Ναντ και Μονακό

Nαντ - Μονακό

Γκολ και θέαμα στην ισόπαλη ματσάρα μεταξύ Ναντ και Μονακό

Κωνσταντίνος Ζήκος 00:43 - 26.08.2023 / Ανανεώθηκε: 00:43 - 26.08.2023

Σε ένα άκρως «χορταστικό» παιχνίδι για την 3η αγωνιστική της Γαλλικής Ligue 1, Ναντ και Μονακό ήρθαν ισόπαλες με το εντυπωσιακό 3-3, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα και τους «Μονεγάσκους» να συνεχίζουν αήττητοι.

Ισόπαλη έληξε η ματσάρα μεταξύ Ναντ και Μονακό για την 3η αγωνιστική της Ligue 1, με το εντυπωσιακό 3-3 να φανερώνει την τροπή που έλαβε η συγκεκριμένη αναμέτρηση. Με την ισοπαλία αυτή, η Ναντ πήρε τον πρώτο της βαθμό τη φετινή σεζόν, ενώ η Μονακό παραμένει αήττητη με 2 νίκες και μία ισοπαλία.

Η Ναντ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με διάθεση να πιέσει από την αρχή και δικαιώθηκε, κερδίζοντας πέναλτι μόλις στο 4ο λεπτό. Ο Ζακάρια υπέπεσε στην παράβαση και ο Μοσταφά Μοχάμεντ ήταν αυτός που κλήθηκε να το εκτελέσει. Ήταν εύστοχος και έδωσε με αυτόν τον τρόπο το προβάδισμα στην Ναντ. Στο 13ο λεπτό η Μονακό διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι, αλλά ο διαιτητής δεν είδε κάποια παράβαση.

Στο 15' ο Καστελετό έπιασε εξαιρετική κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ και έκανε το 2-0. Από τη στιγμή του δεύτερου τέρματος, η Μονακό άρχισε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο και κατάφερε στο 27' να μειώσει το σκορ. Ο Τακούμι Μιναμίνο, έδωσε τη λύση και κράτησε τη Μονακό στο παιχνίδι, όταν εκμεταλλέυτηκε ωραία σέντρα του Ενρίκε και με ωραία κεφαλιά από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η Μονακό πίεσε μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου για την ισοφάριση, αλλά δεν τα κατάφερε. Η έναρξη του 2ου ημιχρόνου ήταν παρόμοια με αυτή του πρώτου, αφού η Ναντ φάνηκε ξανά πιο συγκεντρωμένη. Ο Μερλέν έδωσε μια πανέξυπνη πάσα μέσα στην περιοχή στον Μοσταφά Μοχάμεντ και εκείνος έκανε το 3-1, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Στο 58ο λεπτό, ο Μοχάμεντ Καμαρά έκανε ωραία προσπάθεια για να σκοράρει, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι. Έφτασε όμως, στα πόδια του Μπεν Γιέντερ, με τον Γάλλο επιθετικό να σκοράρει με ωραίο σουτ. Η Μονακό ήταν ακόμα ζωντανή. Είχε σημαντικές ευκαιρίες με τον Γκολόβιν και τον Μιναμίνο, με τον τελευταίο μάλιστα να χάνει μια τεράστια ευκαιρία στο 73'. 

Η ισοφάριση ήρθε τελικά για την Μονακό μετά από την έντονη και συνεχή πίεση που ασκούσε, όταν ο Φοφανά εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ στο 85' και αφού χτύπησε στο δοκάρι, ο Μποαντού ήταν στο κατάλληλο σημείο για να πάρει το ριμπάουντ και να σκοράρει. Έτσι, πέτυχε το τελικό 3-3, το οποίο και διατηρήθηκε μέχρι τέλους.

TΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ(4ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ