Η Ίντερ έκανε... παρέλαση στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» και φιγουράρει στην κορυφή της Serie A

Οι πανηγυρισμοί για το 0-1

i

© Glomex

Η Ίντερ έκανε... παρέλαση στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» και φιγουράρει στην κορυφή της Serie A

Δημήτρης Χούπης 23:39 - 03.12.2023 / Ανανεώθηκε: 23:59 - 03.12.2023

Η Ίντερ δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα στο «Ντιέγκο Μαραντόνα», εκεί όπου επικράτησε της Νάπολι με 3-0. Με αυτόν τον τρόπο επέστρεψε στην κορυφή της Serie A και βαδίζει πρόσω ολοταχώς για πρωτάθλημα.

Η Ίντερ πέταγε «φωτιές» στον ιταλικό νότο και επικράτησε με άνεση της Νάπολι με 3-0 για τη 14η αγωνιστική της Serie A

Το πρώτο ημίχρονο είχε αρκετό ρυθμό και ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Στο 12ο λεπτό η Ίντερ άνοιξε το σκορ με τον Τουράμ, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Στη συνέχεια Ανγκισά και Πολιτάνο δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα για τη Νάπολι και στο 44ο λεπτό η ομάδα του Μιλάνου άνοιξε το σκορ. 

Ο Μπαρέλα έστρωσε στον Τσαλχάνογλου κι αυτός με μια... οβίδα έκανε το 1-0 για την Ίντερ.

Στο δεύτερο μέρος οι «παρτενοπέι» ανέβασαν ρυθμό, πίεσαν αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Αντιθέτως δέχτηκαν και δεύτερο. Στο 62' ο Λαουτάρο έδωσε στον Μπαρέλα, εκείνος πέρασε τρεις αμυντικούς και έκανε δύο τα τέρματα των «νερατζούρι». Από εκεί και έπειτα οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα, διατηρούσαν με άνεση το προβάδισμα και στο 85' ο Μάρκους Τουράμ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα. 

Ο Γάλλος κεντρικός επιθετικός πήρε την πάσα από τον Κουαρδάδο και έκανε το 3-0 «κλειδώνοντας» τη νίκη για την Ίντερ. Με αυτή τη νίκη οι «νερατζούρι» ανέβηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας για ακόμα μια φορά.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ