Και ο Λουίς Ενρίκε υποψήφιος για τον πάγκο της Νάπολι

Λουΐς Ενρίκε

i

Λουΐς Ενρίκε/©Intime

Και ο Λουίς Ενρίκε υποψήφιος για τον πάγκο της Νάπολι

Κώστας Τσιακλής 19:19 - 23.05.2023

Ο Λουίς Ενρίκε είναι το τελευταίο όνομα που προστέθηκε στη λίστα του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Νάπολι.

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της πρωταθλήτριας Ιταλίας, Νάπολι, και οι «παρτενοπέι» εξετάζουν τις επιλογές τους. Το νέο όνομα που προστέθηκε στη λίστα τους είναι αυτό του Λουίς Ενρίκε, ο οποίος παραμένει άνεργος.

Η Νάπολι κατάκτησε το πρωτάθλημα για πρώτη φορά έπειτα από 33 χρόνια όμως όπως όλα δείχνουν ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας, Λουτσιάνο Σπαλέτι, θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι «παρτενοπέι» θα ανακοινώσουν την αποχώρηση του Ιταλού μετά το τελευταίο ματς της σεζόν κόντρα στη Σαμπντόρια.

Απίστευτοι ύμνοι Γκουαρδιόλα για αντίπαλο προπονητή: «Προσέξτε τι θα σας πω... Είναι από τους πιο επιδραστικούς στο ποδόσφαιρο τα τελευταία 20 χρόνια»
PREMIER LEAGUE

17:02 - 23.05.2023

Απίστευτοι ύμνοι Γκουαρδιόλα για αντίπαλο προπονητή: «Προσέξτε τι θα σας πω... Είναι από τους πιο επιδραστικούς στο ποδόσφαιρο τα τελευταία 20 χρόνια»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή της Μπράιτον, Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, χαρακτηρίζοντας τον μάλιστα ως ένα από τους πιο επιδραστικούς τεχνικούς των τελευταίων 20 ετών.

Η Νάπολι ψάχνει τον αντικαταστάτη του Σπαλέτι και μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί πολλά υποψήφια ονόματα. Το τελευταίο από αυτά που προστέθηκε στη λίστα του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα είναι αυτό του Λουίς Ενρίκε.

Ο Ισπανός τεχνικός είναι άνεργος από τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν και αποδεσμεύτηκε από την Εθνική Ομάδα της χώρας του. Το τελευταίο διάστημα το όνομα του συνδέθηκε και με την Τότεναμ, ωστόσο εκεί προκρίνεται η περίπτωση του προπονητή της Φέγενορντ, Άρνε Σλοτ. Ο Ενρίκε στο παρελθόν κάθισε και στον πάγκο της Ρόμα ωστόσο δεν μπόρεσε να φέρει κάποιον τίτλο στους «τζιαλορόσι».

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι για να αναλάβουν τη Νάπολι φαίνεται να είναι οι Ζιαν Πιέρο Γκασπερίνι της Αταλάντα, ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι της Μπράιτον, ο Βιντσέντσο Ιταλιάνο της Φιορεντίνα και οι Γιούλιαν Νάγκελσμαν και Αντόνιο Κόντε που είναι ελεύθεροι αφού αποχώρησε πρόσφατα από τις Μπάγερν Μονάχου και Τότεναμ αντίστοιχα. Ο τελευταίος μάλιστα είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί αφού στο παρελθόν οδήγησε σε τίτλους τόσο τη Γιουβέντους, όσο και την Ίντερ.