Ο πρόεδρος της Νάπολι αποκάλυψε «on air» το αστρονομικό μπόνους που θα έδινε στους παίκτες σε περίπτωση πρόκρισης (vids)

Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις

i

PrtScr

Ο πρόεδρος της Νάπολι αποκάλυψε «on air» το αστρονομικό μπόνους που θα έδινε στους παίκτες σε περίπτωση πρόκρισης (vids)

Κώστας Τόπας 09:44 - 13.03.2024 / Ανανεώθηκε: 10:40 - 13.03.2024

Ο ισχυρός άνδρας της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις δεν δίστασε να αποκαλύψει στον «αέρα» το αστρονομικό μπόνους που θα μοίραζε στους παίκτες αν έπαιρναν την πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα.

Η σαφώς ανώτερη Μπαρτσελόνα μπορεί να ζορίστηκε κόντρα στη Νάπολι, αλλά στο τέλος πήρε αυτό που άξιζε: Τη νίκη με 3-1 και κατ' επέκταση το εισιτήριο για τους «8» του Champions League. Πριν από την εν λόγω αναμέτρηση, στο προσκήνιο είχαν έρθει τα λόγια του ισχυρού άνδρα των «παρτενοπέι», Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Ο πρόεδρος της Νάπολι, είχε υποσχεθεί στους παίκτες του ένα επιπλέον μπόνους 10 εκατομμυρίων ευρώ σε περίπτωση που καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση, επί των «μπλαουγκράνα».

Η είσοδος στα προημιτελικά του Champions League θα περιελαμβανε μια οικονομική «ένεση» 10,6 εκατομμυρίων ευρώ, χρήματα που οι «παρτενοπέι» θα ξόδευαν σχεδόν εξ ολοκλήρου σε μπόνους. Αυτή η «επένδυση» του Ντε Λαουρέντις είχε νόημα, αφού η Νάπολι παλεύει μαζί με τη Γιουβέντους και την Ίντερ για να προκριθεί στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων το 2025.

Το συγκεκριμένο μπόνους, ο ισχυρός άνδρας της Νάπολι δεν δίστασε να το αποκαλύψει και λίγο πριν την σέντρα κόντρα στη Μπαρτσελόνα, μπροστά στις κάμερες.

«Σήμερα είναι πολύ σημαντικό για εμάς, να προκριθούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων αντί για τη Γιουβέντους. Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Εάν περάσουμε, θα δώσω πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ στους παίκτες», είπε χαρακτηριστικά.

Λίγες ώρες πριν τη μεταξύ τους αναμέτρηση, ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις. Ο επιθετικός των «παρτενοπέι», Ματέο Πολιτάνο έδινε συνέντευξη στο Sky Sport, την αλλά ο ισχυρός άνδρας της ιταλικής ομάδας έσπευσε γρήγορα στον αγωνιστικό χώρο για να τον απομακρύνει από τις κάμερες και τα μικρόφωνα.

«Δεν μπορούν να σου μιλήσουν», είπε ο Ντε Λαουρέντις σύμφωνα με διάφορα Μέσα ενημέρωσης, ενώ όπως αναφέρουν στην Ιταλία, ο πρόεδρος των «παρτενοπέι» τα είπε σε έντονο ύφος με τον δημοσιογράφο και χτύπησε την κάμερα.

Τα έβαλε με τους δημοσιογράφους ο Τσάβι: «Είμαστε ακόμα οι κλόουν του Champions League;» (vid)
CHAMPIONS LEAGUE

08:25 - 13.03.2024

Τα έβαλε με τους δημοσιογράφους ο Τσάβι: «Είμαστε ακόμα οι κλόουν του Champions League;» (vid)

Ο Τσάβι πήρε την εκδίκησή του ενάντια στην κριτική που τόνισε ότι ήταν άδικη και πολύ έντονη απέναντί ​​του, μετά την πρόκριση της Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά του Champions League.

Ο Ντε Λαουρέντις αντιμετωπίζει τόσο πειθαρχικές όσο και οικονομικές κυρώσεις για το περιστατικό, καθώς η «Sky Sport» κατέχει τα δικαιώματα για το Champions League στην Ιταλία. Ο επικεφαλής του συλλόγου έχει ασκήσει βέτο τόσο στο Sky Sport όσο και στο DAZN για διάφορες διαφωνίες για τα δικαιώματα.